nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek sokra tartják a párkapcsolatokat

Ezek a csillagjegyek sokra tartják a párkapcsolatokat

Az emberi kapcsolatok nagyon fontos szerepet játszanak az életünkben, mint, ahogy a párkapcsolatok is, de azért nem árt őket a helyén kezelni. Ez nem minden csillagjegynek sikerül.

Mérleg

A Mérleg számára nincs fontosabb a párkapcsolatnál. Csakis a párjával tudja elképzelni az életét. Ha van neki mindent megtesz, hogy a lehető harmonikusabb legyen a kapcsolat, sokszor még önmagát is alárendeli. Ha pedig épp nincs, nagyon egyedül érzi magát és mindent megtesz, hogy megtalálja a párját. Az élet más területeire sokszor nem is fordít figyelmet.

Csillagjegyek és a párkapcsolatok

(Fotó: unsplash)

Rák

A Rák, akár férfiről, akár nőről van szó, imád gondoskodni. És ki másról lehetne jobban gondoskodnia, mint a párjáról vagy a gyerekéről? De utóbbi esetben is jó, ha egy pár is van mellette. Így neki is kiemelten fontos ez a terület. A gond csak az, hogy sokszor akkor sem tudja egyedül elképzelni az életét, ha nem működik jól a párkapcsolata.

Halak

A Halak végletesen áll a párkapcsolatokhoz. Vagy nagyon akarja, nagyon belemerül és szinte csak ez létezik a számára. Vagy pedig nagyon hárítja. Mind a két hozzáállás végletes, méghozzá azért, mert óriásira van nagyítva a párkapcsolat téma a Halak fejében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top