nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a párkapcsolat

Csillagjegyek, akik hosszú párkapcsolatra születtek

Nincsenek híján az alázatnak, a megértésnek, a türelemnek, ezért velük jó eséllyel tervezhetsz akár örökre is.

A horoszkóp szerint ők a befutók, ha hosszútávú párkapcsolatra vágytok.

Bika

A Bika nem csak makacssága miatt tart ki a szerelme mellett. Ha úgy érzi, a megfelelő emberrel hozta össze a sorsa, mindent belead, hogy működőképes lehessen a kapcsolat. Megbízható, hűséges típus, aki mindenkor tartja a szavát. Emellett arra is nagyon ügyel, hogy párkapcsolat ne laposodjon el, hiszen ő nem érné be az átlagossal.

Párkapcsolat és a csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Rák 

A Rák olyan fokú empátiával, megértéssel rendelkezik, hogy valójában nincs az a probléma vagy kétely, amit ne értene meg a partnere részéről. Nem mellesleg nagyon kedves és gondoskodó, igazi mintafeleség vagy mintaférj. Retteg a magánytól, ezért is tart ki tűzön-vízen, sőt egész életen át a választottja mellett.

Szűz

A Szűz, intelligenciájának hála, képes bármilyen felmerülő problémát hatékonyan kezelni. Természetesen ez igaz a párkapcsolati gondokra is. Ahelyett, hogy lelépne, mindent megtesz, hogy megoldja a dolgokat. Akkor sem dől hátra, amikor biztonságban érzi magát a párja mellett, hiszen tudja, a kapcsolat sikere mindkettőjükön éppen annyira múlik.

via

 
(Nyitókép: Getty Images/sarayut)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top