Melyik a kedvenc színed? Ezt árulja el rólad

nlc | 2017. November 07.
A színek többet árulnak el rólad, mint gondolnád. Még a hálószobai titkokról is fecsegnek. Vajon mit fed fel a személyiségedről, a viselkedésedről, a szokásaidról kedvenc színed? Mindenkiről lerántjuk a leplet. Nos, melyik a kedvenc színed?

Gondoltad volna, hogy a szivárvány színei arról is mesélnek, vajon hogyan viselkedsz a hálószobában? Mennyire vagy aktív vagy éppenséggel passzív az ágyban? Ha most azt gondolod, valójában nincs is kedvenc színed, akkor válaszd azt a színt, amit a legtöbbször viselsz. A jellemzés téged is meglep majd. Legyen a piros vagy épp a lila a kedvenced, többet árul el a szexuális életedről, mint sejtenéd. Akkor melyik a kedvenc színed?

Kedvenc színed többet árul el rólad, mint sejtenéd

Kedvenc színed a piros

Bizonyára büszkeséggel tölt el a hálószobai tudományod. Szenvedélyes, forró típus vagy, könnyedén el tudod magad engedni az ágyban. Remek szerető hírében állsz, ugyanakkor előfordulhat, hogy túlzottan heves lehetsz, amit partnered nem mindig értékel.

Kedvenced a narancssárga

Neked csöppet sem okoz gondot a csábítás, és valójában az egy éjszakás kalandoktól sem rémülsz meg. Sőt, ha alkalom nyílik rá, engedsz a csábításnak. A fantáziád sem utolsó, ezért a szerepjátékokat is szívesen kipróbálod.

Kedvenc színed a sárga

A szerelmi életedben magasak az elvárásaid. Amikor összeismerkedsz egy szimpatikus partnerrel, sokszor képzeled el, vajon milyen lehet vele az ágyban. Aztán kiderül, a fantáziád képei köszönőviszonyban sincsenek a valósággal. A felismerés kicsit mindig elkeserít. Kevesebb fantáziálás kevesebb csalódással járna…

Kedvenc színed a zöld

Hajlamos lehetsz kételkedni a saját vonzerődben, a szexuális teljesítményedben. Éppen ezért olyan partnerre vágysz, aki nem fél kimondani, mit és hogyan szeret az ágyban. Ilyenkor a bátorságod is megjön, és rájössz, valójában semmilyen probléma sincs veled.

Kedvenced a kék

A finom és lágy érintéseket szereted a hálószobában. Néha megesik, hogy tőled szokatlan pózokat is kipróbálsz, de az esetek többségében a bevált dolgokat kedveled. Nem mondhatni rád, hogy túlzottan forrna a véred, ennek ellenére pontosan tudod, mit és hogyan tegyél, hogy igazán jól érezzétek magatokat együtt.

Kedvenc színed a lila

Téged nem lehet hétköznapinak nevezni, sőt talán kissé furcsa és különc lehetsz a hálószobában is. Vagány vagy, szerinted a hálószobában bármi megengedett. Akivel ágyba bújsz, biztosan egészen új és különleges dolgokat tapasztalhat meg veled.

Kedvenc színed könnyedén leleplez

A rózsaszínt szereted a leginkább

Nagyon gyengéd típus vagy az ágyban is. Senkivel sem bújsz ágyba érzelmek nélkül. A szerelemtől lobban fel benned a vágy, amíg ezt nem érzed, nálad senkinek sincs esélye.

A barna a kedvenc színed

A reggeli szexért rajongsz a leginkább. Az ébredést követően vagy igazán elemedben. A hancúrt követően szívesen lazítasz még az ágyban, és csodálod szerelmed szemét. Inkább korábbra állítod az ébresztő órát, csak jusson elég idő mindenre.

A fekete a kedvenced

Nálad sincsenek korlátok a hálószobában. Mindent kedvelsz, ami szex. Az együttléteket szívesen turbózod különböző játékszerekkel. A fantáziád nem ismer határokat. A partnered pedig sosem csalódik benned.

A fehér a kedvenc színed

A fehér az ártatlanság színe, ezért téged nem könnyű elcsábítani. A finom és gyengéd érintéseket kedveled. Pedig lehetnél kicsit bátrabb is, ha teljesen el tudnád engedni magad, még nagyobb élményekben lehetne részed.

(via rebel circus)

Exit mobile version