Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy sosem okoz csalódást az ágyban

Ezek a csillagjegyek sosem okoznak csalódást az ágyban. Nos, igen, vérbeli lepedőakrobaták, szóval velük izgalmas és igazán kielégítő élményben lehet részed. Melyik az a három csillagjegy, akik bámulatosak, elképesztőek a hálószobában? Íme, ők azok. Te is köztük vagy?

A Kos szenvedélyes az ágyban

Ha csak egyszer is szeretettél már Kost, pontosan tudod, milyen elképesztő és lehengerlő szerető. Kétségtelenül mély nyomokat hagy benned az emléke. Nemcsak szenvedélyes, de nagyon figyelmes is az ágyban. Inspiráló, megfejthetetlen, forró és persze csábító. Energikus, fáradhatatlan, érzéki. Mindenkor nyitott az újra, a különlegesre, igencsak vállalkozó kedvű amellett, hogy nagyon merész is. Hajmeresztő ötletekkel állhat elő, de ha te is a nyitott típusok közé tartozol, izgalmas élményekre számíthatsz. A Kos domináns az ágyban, ez igaz, ettől függetlenül neked is jut feladat, tartsd fenn az izgalmat, az érdeklődését, a vonzerőt. Vess be minél több újdonságot.

A Skorpió a legérzékibb

A Skorpió a legszenvedélyesebb szeretők egyike. Elképesztően szexi és érzéki. Minden energiáját beleadja a szeretkezésbe, ezért ne lepődj meg, ha közvetlenül utána percekig szótlanná válik, beszélgetni sincs kedve. Mivel ő is aktív és energikus, gyorsan újratöltődik, és újult erővel veti bele magát a hancúrozásba. Amire tudatosan kell figyelni, az a mérték, könnyen szexfüggővé válhat ugyanis. Az is biztos, a Skorpió mellett sosem fogsz unatkozni. Imádja a szerepjátékokat, és a különböző kütyük is felcsillantják a fantáziáját. Szívesen próbál ki bármit, ami izgalmas, amitől felragyog a szeme. Csalódást ez a csillagjegy sem fog okozni neked, ezt mindenképpen elhiheted.

csillagjegy horoszkóp szex szerelem

Ezek a csillagjegyek nem okoznak csalódást az ágyban

A Vízöntő felejthetelen az ágyban

A Vízöntő minden mozdulata felejthetetlen. Különleges vonzerejének nem könnyű ellenállni. Könnyen fellobbantja a vágyat, nagyon figyelmes partner, aki mindent megtesz érted, a lehető legjobbat adja neked, és sosem okozna csalódást az ágyban. Lehet, ő a legbonyolultabb szerető, mégis a vele töltött idő nemcsak testi élvezet, a Vízöntő a lelkedre is hat. Elképesztő a fantáziája, sokszor olyan érzésed lehet, belelát a gondolataidban. Aztán persze ki tudja, lehet, tényleg belelát. Nyitott és vállalkozókedvű, szívesen próbál ki és vet be újabb és újabb mozdulatokat, ötleteket. Ne lepődj meg semmin, csak haladj utána, és kövesd.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top