nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek könnyen kicsúszik a talaj a lábuk alól

Csillagjegyek, akiknek könnyen kicsúszik a talaj a lábuk alól

Sokfélék vagyunk, és sokféleképp dolgozzuk fel a minket ért jó és rossz dolgokat. A következő csillagjegyek hamar padlót fognak, ha rossz dolog éri őket.

Bika

Amikor a Bika csillagjegy szülötteit csalódás éri, egyszeriben elveszíti a mértéket. Súlyos habzsolások és italozások veszik kezdetét, amikor úgy érzi, már soha nem lesz semmi a régi. Segíts neki talpra állni, legyél ott a bajban. Amint biztonságban érzi magát, visszatér önmagához.

Csalódás és a csillagjegyek

Fotó: Depositphotos.com

Halak

Ahogy a strucc homokba dugja a fejét, a Halak úgy menekül az álomvilágába a valóság elől. A múltba réved, és néha még gondoskodni is elfelejt magáról. Nem akar tudomást venni a problémáról, pedig tudja, hogy ott van. Lassan kimászik  saját bánatából, mert másokon segíteni számára mindig az első helyen van.

Bak

A munka mindig első helyen van számára, de a problémák elől végképp előszeretettel menekül oda. Minden más háttérbe szorul, egyre kevesebbet látják a barátai, a családja. Mivel ezek számára fontos értékek, a lelkiismeretére próbálj hatni. Amint felfogja, hogy elveszítheti ezeket, elkezd harmóniát teremteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top