Horoszkóp

Ez okozza a legnagyobb csalódást a csillagjegyeknek

Mindenkinek lehetnek bizonyos elvárásai, melyek ha nem teljesülnek, sokan csalódottnak érzik magukat. Az óhajok, a szándékok, az elvárások minden csillagjegynél eltérőek, és amikor ezek nem úgy alakulnak, ahogyan szerették volna, szinte garantált a kiábrándultság. Vajon mi okozza a legnagyobb csalódást a csillagjegyeknek? A horoszkópból kiderül.

A Kos (március 21.–április 19.)

csalódás csillagjegyek kos horoszkópA Kos akkor érzi magát igazán csalódottnak, amikor nem kapja meg a számára elengedhetetlen figyelmet. Valójában mindenkinek nagyon fontos, hogy figyeljenek rá, amikor őt hagyják mások figyelmen kívül, ingerültté és meglehetősen agresszívvá válik.

A Bika (április 20.–május 20.)

csalódás csillagjegyek bika horoszkópA Bika legnagyobb csalódása a nem megfelelő szexuális élet. Őt ugyanis az érzékiség, a túlfűtöttség jellemzi, meglehetősen komoly elvárásokat támaszt ezen a téren, és amikor nem a megfelelő partnerrel hozza össze a sors, számára az a kapcsolat valóságos átokkal ér fel.

Az Ikrek (május 21.–június 20.)

csalódás csillagjegyek ikrek horoszkópAz Ikrek egészen magába roskad, amikor nem jön össze az üzlet. Ő ugyanis szinte folyamatosan a legjobb üzleti lehetőségeket keresi, szeretne olcsón vásárolni, és azzal az érzéssel távozni, hogy szinte ingyen jutott a vágyott termékhez. Amikor elesik az üzlettől, vagy nem azt kapta, amire vágyott, becsapottnak, csalódottnak érzi magát.

A Rák (június 21.–július 22.)

csalódás csillagjegyek rák horoszkópA Rák legnagyobb csalódottságát az okozza, amikor nem érzi magát otthon. Imád utazni, szívesen fedez fel ismeretlen tájakat, de szüksége van egyfajta biztonságérzetre is. Bárhová is menjen, ha olyan helyekre vetődik, ahol képtelen megtalálni a komfortérzést, teljesen kiborul, és kifordul önmagából.

csillagjegyek csalódás horoszkóp

Ez okozza a legnagyobb csalódást a csillagjegyeknek (Thinkstockphotos)

Oroszlán (július 23.–augusztus 22.)

csalódás csillagjegyek oroszlán horoszkópAz Oroszlán mérhetetlen csalódást érez, amikor nem ismerik el vezető szerepét. Imád ugyanis felvágni, dicsekedni, és persze elvárja, hogy mindenben őt tekintsék az elsőnek, a legjobbnak, a felülmúlhatatlannak. Ha a környezete nem adja meg számára ezt az elismerést, megsértődik, kiabál, veszekszik, elviselhetetlenné válik.

A Szűz (augusztus 23.–szeptember 22.)

csalódás csillagjegyek szűz horoszkópA Szűz nagyon kritikus tud lenni, nem csak magával, másokkal szemben is. Így valójában ő naponta csalódások tucatjaival néz szembe, hiszen a magasra tett lécet nemcsak a többiek, de sokszor ő maga sem tudja átlépni. Nagyon rosszul érzi magát, amikor úgy érzi, nem hozta ki magából a legtöbbet, a legjobbat.

A Mérleg (szeptember 23.–október 22.)

csalódás csillagjegyek mérleg horoszkópA Mérleg attól érzi magát a legrosszabbul, amikor valaki átlépi, megsérti a magánszférája határait. Ő ugyanis mindent elkövet, hogy megóvja privát életét, amelybe ha valaki „betör”, és még meg is akarja változtatni, azt biztosan nem nézi jó szemmel, és az illetővel többé szóba sem akar állni.

A Skorpió (október 23.–november 21.)

csalódás csillagjegyek skorpió horoszkópA Skorpió mérhetetlen csalódottságot érez, amikor félresikerülnek a dolgai. Igaz, senki sem szereti, amikor például elveszíti a kulcsát, lerobban az autója, netán elhagyja a szerelme, ám ő az, aki szerint mindennek úgy kell történnie, ahogyan az a „nagykönyvben meg van írva”. Ha hiba csúszik a számításaiba, minden kontrollját képes elveszíteni.

csalódás horoszkóp csillagjegyek

Más és más okból csalódnak a csillagjegyek (Thinkstockphotos)

A Nyilas (november 22.–december 21.)

csalódás csillagjegyek nyilas horoszkópSemmi sem tudja jobban letörni a Nyilast, mint amikor úgy érzi, valaki elárulta őt. Olyan magasra teszi a mércét mind a barátságok, mind a párkapcsolatok terén, hogy abba időnként a saját bicskája is beletörik, így a csalódást ő sem úszhatja meg. Amikor hazudnak neki, vagy elárulják, szinte elveszti a józan eszét, pedig ő többnyire pozitívan látja a világot.

A Bak (december 22.–január 19.)

csalódás csillagjegyek bak horoszkópA Bak képtelen elviselni a többiek kudarcait. Jószívű és igazán segítőkész csillagjegy, ám ha környezetében azt tapasztalja, hogy néhányan nem váltják be a hozzájuk fűzött reményeket, bizony igencsak összehúzza a szemöldökét. Ő pedig sosem rejti véka alá a kiábrándultságát, szívesen és néha könyörtelenül rámutat a többiek hibáira.

A Vízöntő (január 20.–február 19.)

csalódás csillagjegyek vízöntő horoszkópA Vízöntő semmitől sem retteg talán jobban, mint az elköteleződéstől. Ő az, aki szeret nagyban álmodni, még ha annak megvalósítására csekély lehetőség is mutatkozik. Nagyon nincs ínyére viszont, amikor együtt kell dolgoznia másokkal, hiszen ő erősen ragaszkodik a saját elképzeléseihez. Független típus, aki az ellentmondástól könnyen letargiába esik.

A Halak (február 20.–március 20.)

csalódás csillagjegyek halak horoszkópA Halak akkor érez igazán csalódást, amikor úgy látja, a többiek semmibe veszik. Ő ugyanis meg van róla győződve, hogy minden, amihez hozzányúl, arannyá válik, a kritikát pedig nem képes megemészteni. Ha valaki mégis úgy gondolja, ő egyáltalán „nem olyan nagy szám”, mint akinek hiszi magát, az önbecsülése biztosan mélyrepülésbe kezd.

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top