nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy, akik imádnak a középpontban lenni

3 csillagjegy, akik imádnak a középpontban lenni

A horoszkópból kiderül, miért vágynak ennyire a figyelemre.

Oroszlán

Az Oroszlán domináns típus, aki egyáltalán nem szeret a háttérben maradni. Ő a király, a királynő, akinek tündökölnie kell, s akit mindenkinek körbe kell rajongania. Amikor ezt megkapja, ő a földön a legboldogabb. Hihetetlenül ért a drámához, és nagyon emlékezetes „előadással” hívja magára az egész társaság figyelmét. Nem lehet nem észrevenni őt.

Csillagjegyek és a figyelem

Fotó: Getty Images/Stefania Pelfini, La Waziya Photography

Skorpió

A Skorpió sosem törekszik olyan szinten a figyelemre, mint az Oroszlán. Ennek ellenére mégsem lehet őt figyelmen kívül hagyni, sőt szinte mindenkiben nagyon mély nyomokat hagy. A tekintete egyszerűen magával ragadó, nagyon átható és mély, s épp a különleges pillantásával éri el a célját, hogy mindenki rá figyeljen. Ha valami kellemetlenség történik vele, azt hihetetlenül képes felnagyítani.

Ikrek

Az Ikrek kifejezetten szereti a figyelmet, a dicséreteket, a biztatást. Nagyon eredeti, akit sokan szeretnek, általában széles baráti körrel rendelkezik. De nem véletlenül veszik őt körbe olyan sokan, mert nagyon szórakoztató, remek a humora, kiváló történetmesélő. Ő pedig örömmel fürdőzik a többiek figyelmében. Nagyszerűen kommunikál, valójában bármilyen témához képes hozzászólni. Igaz, nem sok mindenben mélyül el, de a tudása nagyon széles skálán mozog, s ezért bármiről lehet vele beszélgetni. Nála ismeretlen fogalom a kínos csend.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top