nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a figyelem

Csillagjegyek, akik imádják a figyelmet

Ezek a csillagjegyek nemcsak elvárják, valójában nagyon szeretik, amikor rájuk irányul a figyelem.

Imádják, amikor ők lehetnek a társaság középpontjában, amikor mindenki őket hallgatja.

Ikrek

Az Ikrek valódi társasági lény. Imádja az izgalmakat, amikor folyamatosan történik valami. Élete a barátokról, a társaságról, a vidámságról, az igazán jó beszélgetésekről szól. Nagyon szórakoztató csillagjegy, ezért ő is könnyen a társaságok közepében találja magát, hiszen sosem fogy ki az izgalmas és humoros történetekből. Nagyon könnyedén ismerkedik, szinte biztos, hogy a szórakozóhelyek mosdói előtt kígyózó sorban is beszélget a többi várakozóval. Persze ugyanilyen könnyedén hívja fel magára a figyelmet, imádja ugyanis, amikor csak cseveghet és cseveghet és cseveghet.

Csillagjegyek a figyelem középpontjában

Fotó: Getty Images

Oroszlán

Az Oroszlán alapvetően is annyira feltűnő személyiség, hogy képtelenség nem észrevenni őt. Hihetetlenül színpadias tud lenni, remekül játszik, és nagyon szívesen rá is játszik, hogy a figyelem központjába kerülhessen. Ha pedig mégsem kapná meg a reflektorfényt, az osztatlan figyelmet a társaság többi tagjától, látványosan tesz róla, hogy véletlenül se maradjon észrevétlen. Biztosan előrukkol valami meghökkentővel, amivel aztán emlékezetessé teszi az estét mindenki más számára is.

Skorpió

Függően attól, kivel milyen kapcsolatban áll, a Skorpió nagyon kitartó, sőt magával ragadó tud lenni. Nem akar feltétlenül nyomokat hagyni a többiekben, ennek ellenére mégis mindig emlékezetes marad. Egyszerűen őt sem lehet nem észrevenni. Annyira átható a tekintete, a megjelenése, ráadásul magnetikusan vonzó, hogy akkor is begyűjti a tekinteteket, ha éppenséggel ezért semmi különösebbet nem tesz. Észrevétlenül „fúrja be magát” a többiek gondolatába, a bőrük alá. Nem könnyű szabadulni a bűvöletéből.

 
(Nyitókép: Getty Images/sarayut Thaneerat)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top