Horoszkóp

Ez a szerepjáték illik hozzád a horoszkóp szerint

Te milyen szerepben érzed magad igazán elemedben? És vajon milyen szerepjátékot játszanál el a pároddal egy csábító estén? Vajon csavaros eszű nyomozó és párja, avagy tanár és tanítványa, esetleg a legcsábítóbb Playboy-nyuszi szerepében csillognál? A horoszkópból fény derül az izgató részletekre.

A Kos (március 20. – április 19.)

Kos jegyűként bámulatos tűzoltó lehetnél. Igazi hős, aki segít a bajbajutottakon. Imádod a kihívásokat, a kockázattól és a forró helyzetektől sem menekülsz. Ennél a szerepnél nem is szabhatnának megfelelőbbet rád, főként, ha Wonder Woman is besegít. 

A Bika (április 19. – május 20.)

Bika jegyűként igazi csapatjátékos vagy, erős és határozott. Gondolkodtál már a szuper csinos cheerleader szerepén? Tudod, aki a meccsek szüneteiben cuki ruciban táncol, és lelkesíti a közönséget. Párod a mérkőzés legvonzóbb játékosa, akivel a győztes meccs után édes lehet a pihenés. Na persze, előtte egy zuhanyzás sem árt.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Ikrek jegyűként hozzád és párodhoz az orvos és betege szerepjátéka illik a leginkább. Fantasztikusan kommunikálsz, remek kérdéseket teszel föl, a páciens csak győzze megválaszolni. A diagnózist könnyedén felállítod, amelyre a gyógyszer kétségtelenül a szerelem és a forró szeretkezés lehet.

A Rák (június 21. – július 22.)

Rák jegyűként a család jelenti az életed értelmét. Szívesen gondoskodsz róluk, megállod a helyed a konyhában is. Éppen ezért a főszakács szerepét mintha pontosan rád írták volna. Séfként mennyei ételekkel varázsolhatod el és csavarhatod az ujjad köré az éttermedbe érkező vendéget.

Ezek a szerepjátékok illenek a csillagjegyekhez

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Oroszlán jegyűként imádod a drámát, a király és a királynő szerepében pedig bámulatosan csilloghatnál. Csodaszép ruhák, korona, jogar és uralkodás. Mi kell még? Talán egy kis könnyes, megható befejezés a a franciaágyban.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szűz jegyűként az intelligens titkárnő és főnöke szerepjátéka nem várt izgalmakat csempészhet az életedbe. Híres vagy mindig tökéletes és kellően visszafogott megjelenésedről, az időbeosztáshoz, a problémamegoldáshoz nálad senki sem ért jobban. A főnököd ezért is imádhat.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mérleg jegyűként Sherlock Holmes és segítője, Wattson szerepe illik hozzád. Pontosabban inkább az utóbbié, hiszen ő a kiegyensúlyozó, a békítő, a megértő. Párod pedig a briliáns elme. Hogy ebből mit hoztok ki? Találja ki ő, mégiscsak Mr. Holmes a zseni, nem igaz?

A Skorpió (október 23. – november 21.)

Skorpió jegyűként a legveszélyesebb szerep dukál. Vámpírokként csábíthatjátok el egymást a pároddal a teliholdas éjszakán. Izgalmas, titokzatos, félelmetes? Pontosan, mint te. Csak nehogy túlzottan is kiszívjátok egymás vérét…

szerepjáték csillagjegy horoszkóp

Szerepjátékkal színesíthetitek a párkapcsolatot

A Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilas jegyűként nagyon nyitott és szabadelvű csillagjegyként ismernek. Playboy-nyusziként izgalmas pillanatokat szerezhetsz a párodnak, aki pedig a fotósodként vehet részt a szerepjátékban. A többit rátok bíznánk…

A Bak (december 22. – január 19.)

Bak jegyűként a visszafogottság jellemez. Milyen más szerep is illene hozzád éppen ezért, mint a tanár és diákja. Hogy mit tanítasz meg neki, annak csak a fantáziád szabhat határt, mindenesetre azért ne légy vele túl szigorú, ha nem tanulta meg a leckét. 

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

Vízöntő jegyűként a mindent megjavító szerelő és persze a segítséget kérő magányos hölgy szerepét játszhatjátok el a pároddal. A szerszámokat vidd magaddal, amikor becsengetsz a csábos nő ajtaján. Hogy mire használd? Például cserélj ki egy villanykörtét…

A Halak (február 19. – március 20.)

Halak jegyűként bámulatos fantáziával rendelkezel. Te aztán nagyon könnyen bele tudod magad helyezni a szerepjátékok izgalmas világába. Elképzelted már egyszer is, milyen lenne, ha egy idegen bekopogtatna az ajtódon, aztán minden szó nélkül az ölében vinne a hálószobába? Persze, hogy eszedbe jutott már…

(via rebel circus)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top