Horoszkóp

Válassz egy kelta pecsétet, érdekes dolgot tudhatsz meg

A kelta pecsétek érdekes dolgot árulnak el rólad. Mindehhez pedig semmit mást nem kell tenned, csupán választani egyet a hat különlegesen szép szimbólum közül. Vajon mit üzen a pecsét, mit tudhatsz meg magadról?

A kelta szimbólumok különleges csomókra hasonlítanak, ezért csomómágiának is nevezik azokat. Az ősi pecséteknek boszorkányos erőt is tulajdonítottak, egykoron előszeretettel varázsoltak velük. A csomók a folyamatosságot, a végtelen energia áramlását szimbolizálják, egyszerre képviselik a múltat, a jelent és a jövőt.

Hogy számodra milyen üzenetet hordoznak, megtudhatod, ha választasz egyet közülük. Érdemes használnod a mágia erejét, ehhez pedig néhány pillanatra próbálj meg befelé figyelni. Melyik kelta pecsét a legvonzóbb, melyik hívja a lelked a leginkább? A szimbólumokhoz tartozó üzeneteket a kép alá görgetve találod. Indulhat a játék és a varázslat?

kelta pecsét személyiségteszt

Az első kelta pecsét: az Élet Fája

Óriási lehetőségek vannak benned, amelyekről talán nem is tudsz. Gyökereid mélyen a Földbe nyúlnak, szilárd és biztos alapokat építesz magadnak. Fontos is, hogy két lábbal állj a földön, megéld mindazt, amit szívből szeretsz. Érezd át a Föld energiáit, tölts minél több időt a természetben, a szabad levegőn. A gerincedre és a derekadra különösen figyelj, hiszen azok a legérzékenyebb pontjaid. Jelmondatod: “Ami fent, az lent”. Éld az életedet e szerint.

A második kelta pecsét: a Belső Tűz

Ez a kelta pecsét a tüzet és a Főnix madarat szimbolizálja, mely egyúttal a tűz és az átalakulás szent madara. Nagyon elszánt, céltudatos, fáradhatatlan, energikus és szenvedélyes ember lehetsz, ha ezt a szimbólumot választottad. Fényes tűz ég a lelkedben is, viszont hajlamos lehetsz önmagadat is felégetni. Túlpörögsz, túl sok mindent szeretnél elérni egyszere, és túlzottan nagy hévvel akarod megvalósítani a céljaidat. Ilyenkor inkább kiégsz, mint sikert aratsz. Néha nem árt visszafognod a lángokat.

A harmadik kelta pecsét: a Nagy Sárkány

Egy vagy a természettel, a világgal, ha ezt a képet választottad. Elképesztő belső erővel rendelkezel, képes vagy bármikor boldogságot, örömet varázsolni az életedbe. Másokat is inspirálsz és segítesz. Pontosan tudod, mikor érdemes változtatnod. Még inkább készen állsz a változásra, amikor olyan dolgokon kell változtatnod, amiket nem kedvelsz. A legtöbb erőt a természetből gyűjtheted, ezért számodra is nagyon fontos, hogy minél több időt tölts a szabadban.

A negyedik kelta pecsét: az Ötágú Csillag

A saját erő és a védelem szimbólumát választottad. Elérkezett az idő, hogy egyensúlyba, egységbe hozd a spirituális és a fizikai világodat. Mindkettő egyaránt fontos, egyikről se mondj le a másik érdekében. Csillagként ragyogsz, a külvilág is érzi a szívedből áradó melegséget és fényt. Különleges varázserő rejlik benned, amikor egyensúlyban vagy önmagaddal, és ilyenkor valójában bármire képes lehetsz.

Az ötödik kelta pecsét: a Macska Csomó

Rendkívül gyors és fürge lehetsz mind fizikai és mind mentális értelemben, ha ezt a képet választottad. Kifejezetten rugalmas típus vagy, éppen ezért mindig el tudod kerülni a kellemetlen szituációkat az életedben. Különleges lehetőségek várnak rá, még ha ebben a pillanatban nem is látod a megfelelő utat. Védelem és gondoskodás alatt állsz. Minél többet tudsz önmagadról, a világot is annál mélyebben ismerheted meg.

A hatodik kelta pecsét: a Pompás Napraforgó

A szíved nyitott könyv, meleg és nagyon szívélyes energiákat sugárzol magadból. Szívesen segítesz másoknak, a támogatásért pedig nagyon sokan hálásak neked. A benned lévő mágikus erőt akkor tudod a leginkább hasznosítani, ha időnként önmagadra is szánsz időt. Pihenj és töltődj új energiákkal, amikor csak teheted, hiszen éppen ez a kulcsa a sikernek. Kövesd a Napraforgót, és sosem téveszted el a helyes irányt.

(magical recipes)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top