Horoszkóp

Izgalmas dolgot árul el rólad, amit a festékfoltban látsz

Vajon mit fedezel fel először ebben a festékfoltnak tűnő rajzban? Amit először látsz a képen, az a részlet rendkívül sokat árul el rólad. A feladat nem könnyű, de éppen ezért nagyon érdekes és izgalmas. Nos, mit látsz a képen?

Gyerekként könnyen lehet, te is szívesen játszottál festékpacákkal. Összekeverted a rajzlap közepén a színeket, aztán félbehajtottad a lapot, majd szétnyitva különleges alakzat rajzolódott ki előtted. Ez a személyiségteszt pontosan ilyen. Természetesen nagyon sokat elárul majd rólad, amit látni vélsz a képen, ami először rajzolódik ki a szemed előtt.

Nincs jó vagy rossz válasz, valójában bármit észrevehetsz, bármi feltűnhet a rajzon. Vajon mit látsz a szokatlan ábrában? Mit látsz a képen? Különleges dolgot tudhatsz meg ezúttal is a személyiségedről.

személyiség tesztHa pillangót látsz a foltban

Kreatív ember lehetsz, erős a fantáziád, ha pillangót látsz ezen a képen. Alapvetően pozitívan tekintesz a világra, empátiával fordulsz mások felé, segítesz a rászorulóknak. Időnként te is hajlamos lehetsz a depresszióra, a szomorúságra, néha túlgondolhatod a dolgaidat. Mélyen érzel, és azt is pontosan tudod, a boldogságot, az örömet elsősorban önmagadban kell keresned.

Ha arcot fedeztél fel a foltban

Intelligens és gondolkodó típus lehetsz, ha egy emberi arc rajzolódott ki előtted. Figyelsz a részletekre, a hibákat is könnyedén megtalálod, kiszűröd. Remek a problémamegoldó képességed, szinte mindenkor megtalálod a lehető legjobb megoldást. Hajlamos lehetsz rá, hogy magadba fordulj, a túlzottan nagy tömeget és zajt, ha teheted, inkább elkerülöd.

Ha virágot látsz a festékfoltban

Álmodozó típus lehetsz, ha virágot látsz ebben a képben. Úgy gondolod, eltérsz az átlagtól, és való igaz, csak kevesen képesek megérteni téged. Nem szívesen tartózkodsz olyan helyen, ahol korlátokba ütközöl, de az elvárásokon alapuló kapcsolatokat is messze elkerülöd. Szereted és keresed a kalandokat, a kihívásokat az életedben, nagyon szívesen próbálsz ki minden újdonságot. 

Ha egy alakot látsz a festékfoltban

Érzéki és társaságkedvelő típus lehetsz, ha egy emberi alakot véltél felfedezni ebben a különös rajzban. Szereted, amikor észrevesznek, és azt is élvezed, amikor rád figyel mindenki. Szívesen mesélsz és szórakoztatod különféle történetekkel a barátaidat. Nagyon szeretsz táncolni, mozogni, de segítséget is szívesen nyújtasz bármikor, ha kérik tőled. Nagyon romantikus és szenvedélyes lehetsz, az emberek többségéhez képest jóval fontosabb számodra az intimitás, a  meghitt közelség.

(via life coach code)sz

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top