Horoszkóp

Pénzhoroszkóp: hogyan alakulnak a pénzügyeink 2018-ban?

2018-ban lesz minden: nagy bolygó-jegyváltás, kedvező bolygóháromszögek, nehéz, fejtörést okozó bolygóháromszögek, stb. Szóval senkinek nem lesz ideje unatkozni. A pénz jön, és megy. De hogy mikor jön, és mikor kell vigyázni, hogy ne menjen mind ki, azt most végigvesszük jegyenként:

KOS

2018 nagy horderejű bolygóállása a Kos szülöttek pénzügyeinek alakulása szempontjából a Skorpióban járó Jupiterrel kapcsolatos, ami óvatosságra és józanságra inti őket. Sajnos a kiadások területén hajlamosítja őket túlzásokra és bőkezűségre. A kísértés egészen november 7-ig tart. Közben az Uránusz május 15-én a Bikába lépve a bevétel oldalt erősíti ötletességgel és éberséggel. De ez egyben váratlanságot is jelent, ami anyagi téren nem a leghasznosabb dolog. 2 rázós időszak látszik: július 22. és 30. között, ill. szeptember 11. és 19. között. Novembertől egy lendületesebb, sikeresebb időszak indul el.

BIKA

A 2018-as év rugalmasságot „követel” a Bika szülöttektől. Elsősorban május 15 és november 5 között. Szerencsére lesz 2 szuper időszak, amikor szuper bolygóháromszögek sietnek a segítségükre: augusztus 23. és 31., ill. szeptember 6. és 9. között. 2018-ban rengeteget fejlődhetnek a Bikák emberileg és anyagilag is. Utóbbi „csak” a fejlődés hozadéka. Vagyis bármit csinálnak, jobb, ha nem a pénz a motiváció! Óriási változást ígér november 8-tól Jupiter, ami a Nyilasba lépve örökséget vagy nagyobb befektetést szimbolizál 1 éven belül. Ennek előfeltétele az a mértékletesség, amit 2018-ban sajátítanak el.

IKREK

Az Ikrek szülöttek 2018-ban tőlük szokatlan módon fegyelmezettek lesznek a pénzzel kapcsolatosan. Amennyiben valami nagyobb dologra spórolnak, év végére elégedetten számolhatják meg, hogy milyen nagy összeget sikerült félretenniük. Ebből a szempontból lesz 3 rendkívül kedvező időszak: június 1. és 5., június 18. és 22., július 1. és 12. között. Ezek után lesz még pár nap, amikor a kiadások átgondolásával, ill. ésszerűsítésével tovább növelhetik a hatékonyságot: augusztus 23. és 31., ill. szeptember 6. és 9. között. Ettől még nem kell mindent megvonniuk maguktól. Jut egy kis kényeztetésre is pár forint.

RÁK

A Rák szülöttek pénzügyei aszerint alakulnak 2018-ban, hogy mi élvez prioritást náluk. Amennyiben túl vannak a családalapításon és gyermekvállaláson, költhetnek végre magukra és utazásra. Ha még „babaprojekt” előtt állnak, ez az év próbatételek sorát tartogatja: a Skorpióban járó Jupiter termékenységet mutat. Közben lesznek anyagilag nehéz időszakok: július 22-30 és szeptember 11-19. Az a lényeg, hogy ne szegje kedvüket a tény, hogy a lottóötös most nem őket választja. Végül is a 2018-as év sokkal gazdagabbá teszi őket érzelmileg: szerelem, szeretet, gyermek, család szempontjából, mint pénzben.

OROSZLÁN

2018-ban az Oroszlánok számára nem a pénz lesz a legfontosabb. Sokkal több energiájukat, idejüket és kapacitásukat köti le a család, az ingatlan és a karrier építése. Persze ez mind pénzbe kerül. De szerencsére nem fognak rágörcsölni arra, hogy előteremtsék azt, amire szükség van. Rázósabb időszakok: július 22-30. és szeptember 11-19. Ám lesz 2 szuper bolygóháromszög, ami pont a bevétel oldalt erősíti augusztus 23-31. és szeptember 6-9. Ezek a munkában adnak fegyelmet a szorgalmas kitartáshoz, ami anyagi gyarapodást fog hozni. De csak idővel. 2018-ban ne számítsanak az Oroszlánok gyors meggazdagodásra!

SZŰZ

2018 óriási változást hoz a Szűz szülöttek életébe: egyre rugalmasabbak, optimistábbak és kreatívabbak lesznek. Ez nem közvetlenül a pénzügyek területén nyilvánul meg, de kihat oda is. Illetve kézzel fogható, sőt mérhető lesz. Mindezt az Uránusz mutatja, ami május 15-én a Bikába lépve szuper hatással lesz a Szűz szülöttekre. Azonban november 6-tól ad egy kis időt az átállásra, hozzászokásra. Innentől kicsit „fellélegezhetnek” a Szűzek, mert nem lesz szükség a folyamatos éberségre. Közben két szuper bolygóháromszög két szuper időszakot jelez: augusztus 23-31. és szeptember 6-9. Szóval megnyugodhatnak.

MÉRLEG

Nem jellemző a Mérlegekre, hogy számolgatják a pénzüket, osztanak, szoroznak, stb. De ez 2018-ban gyakrabban fog előfordulni. Nem véletlenül: Jupiter november 7-ig a Skorpióban járva a bevétel oldalt erősíti. De hát minden bejövő pénznek van helye. Ezt akarják a Mérlegek okosan mérlegelni. Lesznek „fejfájósabb” időszakok: július 22 és 30 között, ill. szeptember 11. és 19. között. Illetve lesz 3 szuper bolygóháromszög június 1. és 5., június 18. és 22., július 1. és 12. között, amikor minden szuperül alakul. Ebből is látszik, hogy tökéletes egyensúly várható a Mérlegek pénzügyeiben, ami biztatóan hangzik.

SKORPIÓ

2018-ban a Skorpió szülöttek hihetetlen szerencsések lesznek, de csak abban az esetben, ha semmilyen vonatkozásban nem esnek túlzásokba. Ezt vegyék komolyan, ha év végén pozitív egyenleget akarnak vonni! Jupiter, Fortuna Major, a Nagy Szerencse bolygója november 7-ig jár a Skorpióban. Ez egyszerre szerencse, bőség és túlzásokra hajlamosító is. Különösen próbatevő időszakok: július 22-30., ill. szeptember 11-19. Szerencsére lesznek szerencsés időszakok is: június 1. és 5., június 18. és 22., július 1. és 12. között. Majd november 8-án Jupiter átlép a Nyilasba, és közvetlenül a pénzügyeket támogatja, gyarapítja.

NYILAS

Újdonság a Nyilas szülöttek számára, hogy hosszú évtizedek után 2018-ban Szaturnusz ismét a pénzügyek terére hoz fegyelmet és szokatlan fukarságot. Ez hosszú távon a lehető legkedvezőbb nekik. Különösen jó időszak anyagi gyarapodásra: augusztus 23-31. és szeptember 6-9. Természetesen a nagyobb bevételek ellenére sem szabad szórniuk a pénzt. De úgy tűnik, végre kicsit többet engedhetnek meg maguknak. Aktuális élethelyzetüktől függően elgondolkozhatnak ingatlan befektetésen. Majd november 8-án bolygójuk, a Jupiter 11 év után „hazatér”, vagyis belép a Nyilasba, és szerencsét, bőséget hoz magával.

BAK

A 2018-as év a Bak szülöttek szempontjából minőségi javulást hoz minden téren. Ezt saját bolygójuknak, a Szaturnusznak köszönhetik, ami önfegyelmet, kitartást és céltudatosságot hoz nekik. Eddig sem szenvedtek hiányt ezekben, de most minden természetessé válik. Kimondottan sikeres időszakok: augusztus 23-31. és szeptember 6-9. Azonban lesz 2 kritikus időszak is: július 22. és 30. között, ill. szeptember 11. és 19. között. Ekkor a gyerekek, illetve gyerekes vágyak okozhatnak felesleges többletkiadást. Jobb lenne ezeket elkerülni vagy legalább csökkenteni. Olykor kellenek bohókás dolgok, de csak mértékkel.

VÍZÖNTŐ

2018 azért lesz végre izgalmas, mozgalmas a Vízöntők számára, mert bolygójuk, az Uránusz május 15-én belép a Bikába, és családi vagy ingatlanügyek területére visz meglepő fordulatokat. Ez olykor bosszantani, olykor szórakoztatni fogja a Vízöntő szülötteket. Bosszantó időszakok: július 22. és 30. között, ill. szeptember 11. és 19. között. Szórakoztató napok: június 1. és 5., június 18. és 22., július 1. és 12. között. Ez utóbbiak nem viccesek, inkább kedvezően hatnak a pénzügyeikre. Persze csak akkor, ha a mértékletesség erényét gyakorolják. November 6-tól Uránusz békén hagyja őket: kicsit lazíthatnak.

HALAK

2018-ban a Halak szülöttek lubickolhatnak, mint hal a vízben, szó szerint és átvitt értelemben is. Lehet, hogy csalódást okoz nekik, de ez nem anyagi bőséget jelent. Inkább lelki békét, bizonyosságot és inspirációt, amit pénzre válthatnak, ha kellően kreatívak és vállalkozó szelleműek. A legjobb időszakok: június 1. és 5., június 18. és 22., július 1. és 12. között. Ekkor egymás után lesz 3 ún. víz bolygóháromszög, ami az asztrológiában a legjobb konstelláció. Ahogy eddig, úgy 2018-ban sem válik motiváló tényezővé a pénz a Halak számára. Ezt ne bánják, mert könnyebben jön, ha nem görcsösen akarják bevonzani!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top