Horoszkóp

A boldogság egy nagytakarítással kezdődik

Úgy érzed, jelen pillanatban, mikor az életed egy káosz, a körülményeid zavarosak, a céljaid pedig homályosak, esélyed sincs a boldogságra? Ideje nagytakarítást csinálnod!

Rengeteg életmegkönnyítő trükk létezik, ám a boldogsághoz elég csak ez az egy. Ha nem érzed boldognak és elégedettnek magad, nézz körül az életedben, akár egy rendetlen szobában nagytakarítás előtt: mi az, amit ki kell dobnod? Mit szeretnél leporolni? Van, ami javításra szorul? Most azt vedd sorra, mi az, ami gátol abban, hogy nekiláss a változtatásnak: félelem? Szorongás? Mások véleménye? Tudatlanság? A segítség hiánya?

Most már tisztán látod a problémát, itt az ideje, hogy hozzáláss változtatni. Ha az elmédben rendet teszel, az a körülményeiden is meglátszik majd. És ehhez nem kell több idő, mint egy nagytakarításhoz. Ne feledd: ha egy könyv unalmas, csukd be! Ha egy film nem tetszik, menj ki a moziból! Ha pedig olyan emberekkel vagy körülvéve, akik nem értékelnek, hagyd ott őket! 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top