Ezek a csillagjegyek a flörtölés bajnokai

Kari Szilvia | 2018. Február 09.
Ezek a csillagjegyek úgy flörtölnek, hogy talán magad is belepirulsz. Kétségtelenül elbűvölőek, ezért nem egyszerű a kisugárzásuknak ellenállni. Lehengerlő mosolyukkal és egyedi szövegükkel téged is levesznek a lábadról. Esetleg te is a flört bajnokai közé tartozol? A horoszkópból kiderül.

A Skorpió varázsának nem könnyű ellenállni

skorpió csillagjegy flört horoszkóp

Ha a Skorpió téged nézett ki magának, menthetetlenül elvesztél. Csípése épp oly veszélyes, mint az apró állaté, amely után a nevét kapta. Valójában meg sem kell szólalnia ahhoz, hogy a csapdájába sétálj, úgy vezet meg, hogy szinte észre sem veszed. Elbűvölő és igéző tekintetével flörtöl, kisugárzása misztikus és titokzatos, önkéntelenül is szeretnéd megfejteni a belőle áradó rejtélyt. Aztán amikor rájössz, továbbra sem tudsz róla semmit, ő a legapróbb részletet is kiszedte belőled. Az ujja köré csavart, és szó szerint elvarázsolt téged.

A Szűz nem olyan félénk, mint amilyennek látszik

A Szűz megjelenésében mindenkor elegáns, könnyed és kifinomult, az ízlése remek. Amilyen visszafogottnak és félénknek tűnhet elsőre, pontosan olyan jól tudja, hogyan viselkedjen és mit tegyen, hogy a flörtölést csak te vedd észre, senki más. Nagyon udvarias típus, lágy és kimunkált minden mozdulata. Magával ragadó és persze ellenállhatatlan, mégsem tolakodó. Miközben megtartja a kellő távolságot, mégis egyre közelebb kerülsz hozzá. Önkéntelenül is keresed a társaságát, mert épp a visszafogottságával hívja fel magára a figyelmet. Nem tudsz róla nem tudomást venni, ő pedig ekkora már elérte nálad, amit akart.

A Kos pontosan tudja, hogyan flörtöljön

A Kos kétségtelenül rendkívül ambiciózus csillagjegy. Amit a fejébe vesz, attól nem tágít. Ha kinézett magának, pillanatig sem fog habozni, hogy meghódítson-e. A kihívásokat alapból is imádja, ezért is teszed jól, ha nem adod magad könnyen. Érezze, van miért versenyeznie és küzdenie, ha túlzottan hevesnek tűnne, érdemes picit lehűteni. Szívesen flörtöl, ő az, aki nem beszél mellé, inkább gyorsan a lényegre tér. Magabiztos, lehengerlő típus, pontosan tudja, mit és hogyan mondjon, hogyan viselkedjen, hogy a lélegzeted is elálljon, és képtelen légy visszautasítani őt. Nagyon hiteles típus, minden kimondott szót pontosan úgy is gondol.

Ezek a csillagjegyek kétségtelenül a flörtölés bajnokai

(via RelRules)

Exit mobile version