Horoszkóp

Válassz egy rózsát! Ilyen vagy a szerelemben

A rózsa a szerelem jelképe is. Melyiket választanád, melyiknek örülnél a legjobban, ha párod megajándékozna egy csokorral? És vajon mit mesél rólad ez a gyönyörű virág? Milyen típus vagy a szerelemben? Mindenre fény derül, ha választottál egy rózsát.

Csak nézd meg a csodaszép rózsákat, és válaszd azt, amelyik szerinted a legszebb. Máris megtudhatod, a döntésed, az ízlésed, mit árul el a személyiségedről, illetve ezúttal arról, hogyan tudsz szeretni, és hogyan viselkedsz a párkapcsolatban.

rózsák személyiség szerelem teszt

Így állsz a szerelemhez ha az első rózsát választottad

rózsa szerelem személyiség tesztPontosan tudod, hogyan szeresd a párodat, ha ezt a rózsát választottad. Megfontolt és nagyon kedves típus vagy, és őszintén törekszel rá, hogy a párkapcsolatod boldog és igazán értékes lehessen. Azzal is tisztában vagy, hogy a legapróbb dolgok is sokat számítanak. Bárki is hívjon téged randira, és bárki is legyen a párod, nagyon szerencsés embernek érezheti magát melletted.

Ilyen lehetsz a szerelemben, ha a második rózsát választottad

rózsa szerelem személyiség tesztHa a második rózsa tetszik neked a legjobban, akkor elmondható rólad, hogy te valóban nagyon hűséges és kitartó szerető vagy. Akit párodnak választasz, nagyra értékelhet téged, önmagát pedig nagyon szerencsésnek érezheti. Romantikus és nagyon érzékeny a lelked, a kapcsolatban önmagadat és a tőled telhető legtöbbet adod. Azt még talán meg kell tanulnod, a szerelem sokkal több, mint feladat, önfeláldozás és bizalom. Éld meg örömmel és önfeledten a legszebb érzéseket.

Így viselkedsz a szerelemben, ha a harmadik rózsa tetszik a legjobban

rózsa szerelem személyiség tesztKifejezetten feltűnő és persze rendkívül magabiztos típus lehetsz, ha ezt a rózsát választottad. Tisztában vagy az erősségeiddel, a legértékesebb tulajdonságaiddal, amelyeket ki is hangsúlyozol. Sosem randevúznál olyasvalakivel, aki nem értékeli magát eléggé, és kockázatokat sem vállal az életében. Ő biztosan nagyon unalmas lenne számodra. Olyan partnert keresel, aki tudja, mit akar az életben, és képes küzdeni a céljaiért.

Ilyen lehetsz a szerelemben, ha a negyedik rózsát választottad

rózsa szerelem személyiség tesztHozzád hasonlóan érzékeny társra vágysz. Nálad többet ér a pénznél, a szépségnél, a külsőségeknél az, ha párod értékel téged, és tudja, hogyan viszonyuljon hozzád, hogyan lehet veled igazán figyelmes. Mindez azt jelenti, ő is pontosan érzi, mire van szükséged valójában. Olyan társra vágysz, akivel hasonlóak az érzelmeitek, akivel hasonlóan gondolkodtok, akivel megegyezik az életről és a szerelemről alkotott elképzeléseitek.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top