Ezek a csillagjegyek mindenkinél öntudatosabbak

Kari Szilvia | 2018. Március 06.
Ezek a csillagjegyek mindenki másnál öntudatosabbak. Pontosan tisztában vannak az értékeikkel, hogy kik ők, és mit szeretnének az életükben megvalósítani. Jól érzik magukat a bőrükben, elégedettek az életükkel. A horoszkópból kiderül, vajon te is a legöntudatosabb csillagjegyek közé tartozol-e.

A Skorpió tisztában van önmagával

skorpió horoszkóp öntudatos csillagjegyek

A Skorpió nagyon pontosan érti, miért kifizetődőbb az önzetlenség az önzőségnél, és miért érdemes mások érdekét is figyelembe venni a sajátja mellett. Azzal is tisztában van, sokkal több van benne, mint csupán az érzelmei, és még csak nem is kizárólag az  érzései határozzák meg a mindennapjait. Azt is pontosan tudja, az érzéseit sem veheti félvállról, mert ezzel a hozzáállása sodorná magát a legnagyobb bajba. Ő az, aki tudatosan törekszik rá, hogy itt és most élje az életét. A negatív gondolatokat próbálja száműzni, miközben inkább a pozitívumokra összpontosít. Nem véletlenül ő az egyik legöntudatosabb csillagjegy.

A Szűz sosem hibáztatja a párját

A Szűz mindenkor vállalja a felelősséget. Pontosan tudja, mennyivel egyszerűbb másokat okolni, csak mégis minek, ha ezzel a hozzáállással nem juthat előrébb – főleg a párkapcsolatban. Szerinte érdemesebb közös álláspontra jutni, amit a másik hibáztatásával biztosan nem érhetne el. Meggyőződése, az egészséges és boldog párkapcsolatokban mindenki beismeri és vállalja a felelősséget az elkövetett hibákért. Sokkal öntudatosabb annál, mint hogy a párját okolja a saját hiányosságaiért. Inkább tanul a botlásokból, és tudatosan törekszik rá, hogy ne kövesse el azokat újra. Nem fél mélyen önmagába tekinteni, ismeri az értékeit, de a negatív tulajdonságait sem takargatja. Az sem véletlen, hogy folyamatosan fejleszti az önismeretét, tudatosan formálja a személyiségét, hogy még több és jobb lehessen.

A Bak arra figyel, amit éppen tesz

A Bak mindenkor egyetlen feladatra összpontosít. Sosem forgácsolja szét az energiáját fölöslegesen, mert úgy gondolja, értelmetlen egyszerre több dologgal is foglalkozni. Nem foglalkoztatja különösebben a hogyan kérdése sem, arra figyel, hogy mi az, ami számára a legfontosabb. Nem fecsérli az idejét olyasmire, amiről tudja, nem arathat benne sikert. A visszaigazolás is csak annyiban érdekli, hogy az mennyire viszi őt előrébb a munkájában. Nagyon erős érzékkel rendelkezik, hogy kiszűrje a szükséges és a szükségtelen információkat, és szinte pontosan tudja, milyen optimális döntést hozzon a céljai megvalósítása érdekében. Hideg fejjel dönt, az érzéseit képes teljes mértékben félretenni. 

Ezek a csillagjegyek rendkívül öntudatosak (Getty)

(via)

Exit mobile version