Horoszkóp

Ezt mondja el a horoszkópod az alapértékeidről

Alapvető értékeink tesznek olyanná bennünket, akik-amik vagyunk.

Alapértékeink meghatározzák, milyen lépéseket teszünk az életben, milyen célokat tűzünk ki, hogyan szeretnénk az életünket élni és a többi. Értelemszerű, hogy ezek az értékek utalnak a személyiségünkre, amelyek pedig összekapcsolódnak a csillagjegyeinkkel, már ha hiszünk ebben. A következőkben megmutatjuk, melyik jegy milyen alapértékekkel rendelkezik. 

Kos – magabiztosság

Sokszor küzdenek az elhagyástól való félelemmel, ezért erősnek és függetlennek mutatják magukat, hogy ne legyenek másoknak kiszolgáltatva soha. Ez segít neki az önérvényesülésben, mert azt gondolják, hogy senki sem fog mindig mindent megtenni számukra. Ez egy pontig tényleg nagyon fontos, de hosszú távon azért érdemes puhulni és elfogadni, ha éppen van, aki szívesen segít nekünk, mert egyedül lenni is jó néha, de nem hosszú távon.

Bika – stabilitás

Mint földi jegy, abban hisz csak, amit megtapasztal. Biztonságban kell érezniük magukat ahhoz, hogy igazán élvezhessék a dolgokat, különben aggodalmaskodni fognak. A Bika megrögzött materialista. Szereti az otthonát és a benne lévő tárgyakat, mivel ezek mind a stabilitás tapintható bizonyítékául szolgálnak számukra.

Ikrek – kommunikáció

Imád beszélni és beszélgetni, de nagyon nem szereti, ha belé fojtják a szót. Számára nincs annál feltöltőbb, mint megismerkedni valakivel, és nagy eszmecseréket folytatni. Ez a kommunikációs megszállottság teheti őket jó tanárokká, írókká vagy előadóművészekké.
 
Rák – érzelmi biztonság

A Rákok számára az érzelmi biztonság a legfontosabb, nagyon ragaszkodnak a számukra fontos dolgokhoz, és ha ezek valamelyikét megpróbálják elvenni tőlük, komoly harcot képesek vívni értük.

Oroszlán – önkifejezés

Irigylésre méltó késztetést éreznek arra, hogy a létezésüket a lehető legteljesebb mértékben kifejezzék. Imádják a figyelmet, ezért számukra öröm, ha a középpontban lehetnek. Emellett azt is tudják viszont, hogy jól kell érezniük magukat annak érdekében, hogy a közönség is jól érezze magát.

Szűz – kiszolgálás

Úgy nőttek fel, hogy folyamatosan saját magukat hibáztatták a családi problémák miatt. Ennek következtében túl akarnak mindent kompenzálni, azt gondolva, hogy ha elég tökéletesek, minden rendben lesz. Szükségük van arra, hogy másoknak szükségük legyen a szolgálatukra, így mindig szolgálatkészek.

 

A nagy öröm is lehet nagy teher a szívnek

Mérleg – egyensúly

A Mérleggel való partnerség egyensúlyt jelent az igények terén, de ez a jegy amúgy is az egyensúlyra törekszik mindig, legyen szó igazságtalanságról vagy szépséggel kapcsolatos dolgokról.

Vízöntő – szabadság

Nincs számára ennél fontosabb, nem tűri a korlátokat. Az egyenrangú kapcsolatot keresi, de nem nagy kedvelője a túl szoros párkapcsolatnak. Ha ezt megérzi, könnyen hűvössé, merevvé válhat.

Skorpió – öröm

A szeretet, a gondozás és az önfeledtség jellemzi a Skorpiókat. Lojálisak, azonban nagyon hangulatfüggők, és egy-egy rosszabb pillanatukban érdemes két lépés távolságot tartani velük szemben, mert nem kímélnek.

Nyilas – bővítés

Mindig valami kalandra vágyik, folyamatos pörgésben van. Legyen szó tudásról, buliról vagy utazásról, mindig több és több kell belőle. Sosem nyugszik, ha befejez valamit, máris belekezd egy újabb dologba, csak úgy hemzsegnek a tervei.

Bak – státusz

A hatalom és a pozíció fontos a számukra. Mindennél jobban vágynak a megbecsülésre, a tekintélyre és arra, hogy értékesnek érezzék magukat. A nagy határozottság mögött megannyi bizonytalanság és komplexus rejtőzik, ezért akarják egy jó pozícióval vagy ranggal bizonyítani nélkülözhetetlenségüket.
 
Halak – transzcendencia

Hajlamosak az eszképizmusra, vagyis menekülnek a valóság elől, akár a munkába, akár az alkoholba vagy kábítószerekbe, csak ne kelljen a mindennapi hétköznapokba belesüppedni.

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top