nlc.hu
Horoszkóp
Ez a legromantikusabb dolog, amire a csillagjegyektől számíthatsz – 1. rész

Ez a legromantikusabb dolog, amire a csillagjegyektől számíthatsz – 1. rész

Most kiderítjük, hogy viselkednek a csillagjegyek a legszerelmesebb hangulatukban.

Kos

Ha egy Kos romantikus hangulatba jön, azt nem lehet nem észrevenni. Az igazsághoz azonban hozzátartozik, hogy a Kos azért teper olyan keményen a szerelme figyelméért, hogy aztán ő még többet kapjon.

Bika

A Bika képes hosszú éveken keresztül ugyanolyan heves szerelmet táplálni a választottja iránt. Kitűnő érzékkel találja meg a romantikus pillanatokat, és még az is lehet, hogy verset is ír a szerelméhez.

Ikrek

Ha egy Ikrek szerelembe esik, nem fél bolondot csinálni magából. A legváratlanabb, legszentimentálisabb bókokkal bombázza a szerelmét – szerencséjére imádni való módon.

Rák

Akibe egy Rák szeret bele, az végtelen törődésre és gondoskodásra – na meg cukiskodásra – számíthat. A Rák jegy szülöttei azok, akik minden lehetséges kedvességet bevetnek, ha hódításról van szó.

Oroszlán

Heroikus gesztusok, drámai jelenetek – az Oroszlánok igazi színházat csinálnak a szerelemből. Ha Oroszlán van a kapcsolatban, egy nyilvános lánykérés simán benne van a pakliban.

Szűz

Ha a Szűz szerelmes, a csillagokat is ledumálja az égről. Hiszen a beszéd az erőssége: a bókok, a vallomások, a fantáziák. Az már más kérdés, hogy a tervek lehet, hogy örökre tervek maradnak. 

yourtango

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top