Horoszkóp

Ez a legromantikusabb dolog, amire a csillagjegyektől számíthatsz – 2. rész

Tovább kutatjuk, hogyan viselkednek a csillagjegyek, mikor odavannak valakiért.

Mérleg

A Mérlegtől olyan meglepetésekre számíthatsz, amilyeneket álmodban sem gondoltál volna, hogy lehetségesek. Ráadásul a Mérleg jegyűek lelkesedése nem hagy egyhamar alább, addig ápolják a szenvedély lángját, ameddig tudják.

Skorpió

Ha a Skorpió szerelmes hangulatba kerül, nem lehet neki nemet mondani. Addig ostromol a szerelmével, amíg le nem vesz a lábadról. Szexinek szexi, de hozzá kell tenni, az erőfeszítések nem csak neked, a saját egójának is szólnak.

Nyilas

A Nyilas úgy tudja elkötelezni magát, mint senki más. Persze csak akkor, ha tényleg szerelmes. De akkor aztán jöhet minden, még a vérszerződés is – persze csak elméletben. Vagy mégsem?

Bak

A Bakból a szerelem előhozza a legnagylelkűbb énjét. Párja (és saját) boldogsága érdekében vagyonoktól képes megszabadítani a pénztárcáját.

Vízöntő

A Vízöntő sosem vallaná be, hogy mennyire a vágyad tárgya akar lenni. Viszont azt, hogy te épp az övé vagy, a legszebb módokon hozza a tudtodra. Csak nehogy elijesszen a birtoklási vágyával.

Halak

A Halak titkos fegyverüket a konyhában őrzik. Bárkit le tudnak venni a lábukról főzőtudományukkal, és élnek is ezzel a tehetségükkel. 

yourtango

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top