Ez az 5 csillagjegy tudja, hogyan kaphat meg mindent

Kari Szilvia | 2018. Április 17.
Ezek a csillagjegyek a legtudatosabbak. A horoszkóp szerint pontosan tisztában vannak a képességeikkel, és persze azzal is, hogyan szerezzék meg könnyedén mindazt, amire igazán vágynak, hogyan kapják meg, amit akarnak, hogyan érjék el a céljaikat. Vajon te is köztük vagy? Minden részletre fény derül.

A Kos kézben tartja a dolgait

A Kos azért képes mindent könnyedén megszerezni az életében, és azért olyan bámulatosan sikeres, mert kiválóan ismeri fel és oldja meg a saját problémáit, sőt amikor úgy kívánja a helyzet, másokéval is egyszerűen boldogul. Született vezető és főnök, aki mindenkor kézben tartja, megfelelően irányítja a munkatársait, és persze a feladatokat is következetesen behajtja rajtuk.

A Szűz a legjobbat akarja

A Szűz ígéreteiben vagy döntésében sokan sajnos a rosszindulatot sejtik és feltételezik. Pedig valóban nincsenek hátsó szándékai és a rosszindulat is távol áll tőle, mégis szúrós kritikáját többen félreértik és vonnak le téves következtetést. Ő csak jobbat és többet akar. Tény és való, nem lehet, meg nem is érdemes neki ellenállni és ellentmondani, ezért valójában mindig eléri másoknál, amit igazán szeretne.

A Mérleg maximalista

A Mérleg a Szűzhöz hasonlóan maximalista típus. Addig nem fejezi be a feladatokat, amíg nem érzi, azok úgy tökéletesek, ahogyan elképzelte. Ezért a szokásosnál is több időt tölthet, mire a munka végére jut. Sokan figyelmen kívül hagyják az elvárásait, a kéréseit, őt viszont mindez csöppet sem érdekli. És ki nevet a végén? Persze, hogy a Mérleg, mert elérte és megvalósította, amit akart.

A Skorpió pontosan tudja, mit akar

A Skorpió határozott és magabiztos csillagjegy, pontosan tudja, mit és hogyan akar, őt lehetetlenség legyőzni. Amikor ellenállásba ütközik, csöppet sem türelmes és kedves a többiekkel, ezért megesik vele, hogy magára marad a feladatokkal. Nem bánkódik egyáltalán, mert így pontosan tudja azt is, amit végül letesz az asztalra, az úgy tökéletes, ahogyan megálmodta. Könnyedén átlát másokon, így azt is tudja, hogyan manipuláljon.

A Halak valódi művész

A Halak valódi művész abban az értelemben, hogy csodás alkotásokat hoz létre, de abban is, hogy elérje másoknál mindazt, amit igazán akar. Csak finoman javasol valamit, a többiek mégsem tudnak neki ellentmondani, mert ő szinte szó szerint bemászik az ember bőre alá, aztán már csak arra eszmélnek, hogy olyasmit is megtettek neki, ami eredetileg szándékukban sem állt volna. 

Ezek a csillagjegyek mindent megszereznek, amire csak vágynak (Thinkstockphotos)

(via)

Exit mobile version