Horoszkóp

Ez a legcsábítóbb tulajdonságod a horoszkóp szerint

A csillagjegyek más és más tulajdonsága a legvonzóbb, a legcsábítóbb. Vajon mi a tiéd? Mivel és hogyan csábítod el a másik nem képviselőit? Ők mit találnak benned ellenállhatatlanul vonzónak? A horoszkóp elárulja a részleteket. Ha csábítani, tetszeni szeretnél, mostantól ezt a tulajdonságodat vesd be először.

A Kos (március 21. – április 20.)

kos horoszkóp csábító csillagjegyekKos jegyűként bámulatos csáberővel rendelkezel. Alapvetően is eléred a céljaidat a benned lévő tüzes szenvedélynek köszönhetően. És pontosan ez a tűz segít téged a szerelemben is. Amikor valóban megnyitod a szívedet, a láng fellobban benned, ragyogsz és épp ez a tulajdonságod tesz téged ellenállhatatlanná a másik nem szemében. 

A Bika (április 21. – május 20.)

bika csillagjegy csábítás horoszkópBika jegyűként az érzékiséged a legvonzóbb tulajdonságod. Olyan párt keresel, aki hozzád hasonlóan vágyik a finom érintésekre. Szelíd és kedves típus vagy, ugyanakkor erős fizikai jelenléttel bírsz, téged nem lehet nem észrevenni. Pontosan tudod, hogyan légy ellenállhatatlan csupán egyetlen finom, alig érezhető érintéssel is.

Az Ikrek (május 21. – június 21.)

ikrek csillagjegy csábítás horoszkópIkrek jegyűként nagyon érdeklődő, kíváncsi és okos csillagjegy vagy. Folyton kutatsz és keresel, mindent szeretnél tudni a másik emberről. Aki őszintén érdekel téged, őrá minden figyelmedet rászánod. Pontosan ez a legvonzóbb és legcsábítóbb tulajdonságod amellett, hogy bámulatosan tudsz bókolni.

A Rák (június 22. – július 22.)

rák csillagjegy csábítás horoszkópRák jegyűként amellett, hogy nagyon érzékeny típusnak ismernek téged, hihetetlen kitartással, erős akarattal rendelkezel. A végsőkig kitartasz amellett, aki közel áll a szívedhez, a lelkedhez, akit a legjobban szeretsz. A ragaszkodásod elbűvölő, és bámulatosan szexi egy hozzád hasonló értékeket valló csillagjegy szerint is.

csábítás horoszkóp

Ez a legcsábítóbb, legvonzóbb tulajdonságod a horoszkóp szerint (Thinkstockphotos)

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

oroszlán horoszkóp csábítás csillagjegyekOroszlán jegyűként született vezető vagy, aki megköveteli magának a figyelmet. Az önbizalmad, a magabiztosságod, a megjelenésed káprázatos és lenyűgöző, már önmagában is szinte valódi afrodiziákum. Kell ennél több a csábításhoz, hogy megkaphasd azt a társat, akire igazán vágysz? Aligha.

A Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

szűz horoszkóp csábítás csillagjegyekSzűz jegyűként meglepően jól flörtölsz, kedvességed, bájos, vonzó külsőd önmagában is bőven elegendő a csábításhoz. Pontosan tudod, hogyan viselkedj ahhoz, hogy a párod úgy érezze, számodra ő a legkülönlegesebb ember a világon. Valójában nagyon könnyedén csavarsz az ujjad köré bárkit, aki megtetszik neked.

A Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

mérleg csillagjegy csábítás horoszkópMérleg jegyűként rendkívül bölcs és intelligens csillagjegyként ismernek téged. Tudod, hogyan viselkedj, hogyan öltözködj és hangsúlyozd ki a legpozitívabb tulajdonságaidat. A csábításhoz, a romantikához, az udvarláshoz ösztönösen értesz, nem véletlen, hogy éppen ez a legvonzóbb, a legizgalmasabb benned.

A Skorpió (október 24. – november 21.)

skorpió csillagjegy csábítás horoszkópSkorpió jegyűként nagyon erős a kisugárzásod, szexi és csábító vagy, nem mellesleg hihetetlenül titokzatos és misztikus. Pontosan ez rejtélyesség tesz téged olyan ellenállhatatlanná és csábítóvá. A titkaidat megtartod magadnak, ezért sosem válsz unalmassá, kiszámíthatóvá, mindig ott lebeg körülötted a sejtelmesség, amivel a párodat erősen inspirálod.

horoszkóp csábítás

Mindenkiben ott rejlik a csáberő (Thinkstockphotos)

A Nyilas (november 22. – december 21.)

nyilas csillagjegy csábítás horoszkópNyilas jegyűként rendkívül jó a humorod. Pontosan tudod, hogyan nyerj meg magadnak bárkit csupán azzal, hogy megnevetteted, szórakoztatod őt. A humorod, a jókedved, a pozitív kisugárzásod ellenállhatatlanná tesz mások szemében, nem véletlen, hogy olyan sokat szeretnek és szeretnének megnyerni téged. 

A Bak (december 22. – január 20.)

bak csillagjegy csábítás horoszkópBak jegyűként független, önálló típus vagy. A legvonzóbb tulajdonságod éppen az, te sosem várod, hogy mások tegyenek boldoggá. Erős és stabil az önbizalmad, pontosan tudod, mit szeretnél elérni az életben, így a boldogságot is önmagadban keresed. Nem mellesleg a legmegbízhatóbb csillagjegyek közé tartozol. Sosem játszmázol, a párkapcsolatban önmagadat adod.

A Vízöntő (január 21. – február 19.)

vízöntő csillagjegy csábítás horoszkópVízöntő jegyűként óriási a szíved, kifejezetten nagylelkű típus vagy, még ha a legtöbben nem is erről az elbűvölő tulajdonságodról ismernek téged. Előbb adsz, előbb nézed a párod érdekét és csak utána gondolsz magadra. Pontosan ez a bámulatos tulajdonság tesz téged ellenállhatatlanul vonzóvá a külvilág szemében.

A Halak (február 20. – március 20.)

halak csillagjegy csábítás horoszkópHalak jegyűként a világot sajátosan szemléled, a kreativitás üvegén át látod. A lelkesedésed a szépség, a művészetek iránt egészen elragadóvá és különlegessé tesz téged. A szerelmeddel a zenén, a verseken, a mély érzelmeken és persze az erotikán, a szexualitáson keresztül kapcsolódsz a legintenzívebben.

(via sun gazing)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top