Horoszkóp

Ezekből a csillagjegyekből válik a legkönnyebben bűnöző – 1. rész

Bár bűnügyi adatok nem igazolják, az egyik csillagjegy hajlamosabb lehet törvényt szegni, mint a másik. Most kiderítjük, kit vonz a legjobban bűn szaga!

12. Szűz

A szabálytisztelő és rendszerető Szűz ritkán keresi a bajt. Magától sosem térne a bűn útjára, de elképzelhető, hogy beszervezik, ugyanis precizitása sok bűncselekményben hasznos lehet.

11. Rák

A Rák csendes, békés természet, aki azt vallja, mindenki törődjön a maga dolgával. Ha mégis törvénybe ütközne, az azért lehet, mert véd vagy bújtat valakit: ha ugyanis egy Rák szeret, nem érdekli, hogy az illető bűnöző, vagy sem.

10. Bika

A Bika életveszélyesen kegyetlen tud lenni, ha önvédelemről vagy a tulajdonáról van szó. De ő sosem kezdeményezne bűntettet vagy lépne át erkölcsi határokat. Bármennyire is szereti a jólétet, csak törvényes keretek között tesz érte.

9. Mérleg

A hatalmas igazságérzettel rendelkező Mérleg meglepően sokáig képes elmenni az igazáért. Előfordulhat, hogy még törvényt is sértene, ha úgy érzi, azzal igazságot tehet.

8. Nyilas

A Nyilas alapvetően kellemes, rugalmas természet, aki, ha teheti, kimarad a zűrös helyzetekből. Kivéve, ha kalandvágya hajszolta bele egybe, mert akkor hajlamos teljesen megfeledkezni a határokról.

7. Oroszlán

A nagyszívű Oroszlán senkit nem akar bántani – szándékosan. Ám ha az egója vagy a tisztelete a tét, a végsőkig képes elmenni, ha pedig valakit le akar nyűgözni, ki tudja, mire képes.

yourtango

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top