Horoszkóp

Ezekből a csillagjegyekből válik a legkönnyebben bűnöző – 2. rész

Tovább vizsgáljuk a csillagjegyek bűnözési szokásait, és azt is eláruljuk, melyikük hordozza a DNS-ében a bűnözés génjét!

6. Bak

A Bak a leghatékonyabb utakat keresi, hogy elérje céljait. Ha ehhez törvényt kell szegni, ám legyen. Hidegfejűsége briliáns elkövetővé tenné, de a komoly bűncselekmények mégis elrettentik, mert retteg a börtön gondolatától.

5. Halak

A Halakat az érzelmei vezérlik. Ha ezekre képes hatni valaki, és meggyőzni, hogy a bűn az egyetlen út, nem valószínű, hogy a Halak képes lenne nemet mondani.

4. Ikrek

A szuper intelligens és kommunikatív Ikrek pontosan ért hozzá, hogyan manipuláljon. Az erőszakos bűncselekmények távol állnak tőle, de a csalás, a sikkasztás és a zsarolás már sokkal inkább az ő terepét jelentik.

3. Vízöntő

A Vízöntő elég kívülállónak érzi magát ahhoz, hogy hidegen hagyja a törvény. Mivel hajlamos magára prófétaként tekinteni, a világ jobbá tétele céljából nem fél megszegni a szabályokat sem.

2. Kos

A Kos bármit megtesz, hogy elérje, amit akar. Ehhez társul szenvedélyes, hirtelen haragú természete. Az eredmény: ő a mintaelkövetője a testi erőszaknak vagy a rongálásnak.

1. Skorpió

A Skorpiót mágnesként vonzzák a titkok, a dráma, a cselszövés. Ő az a fajta elkövető, aki szenvedélyből, sőt szerelemből választja a bűn útját. Ráadásul elég okos hozzá, hogy sose kapják el.

yourtango

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top