Horoszkóp

Ezek a virágok mennek a csillagjegyedhez – 1. rész

A virágos növények segítenek a most megragadásában.

Van valami megnyugtató a virágos növények közelségében – ezt lehet csínek, jó energiának vagy bármi másnak is nevezni, a lényeg viszont az, hogy a virágok segítenek a pillanat értékelésében, a most megragadásában. Sorozatunk első részét olvassátok.

Mutatjuk, melyik növény illik a legjobban a csillagjegyedhez.

Kos

A lonc égre törő indáival és elbűvölő megjelenésével tökéletesen kiegészíti a Kost. Ahogyan a lonc édes és különleges illata, úgy a Kos személyisége is mágnesként vonzza a rajongókat. Fújj magadra egy kis loncillatot, és figyeld, ahogy a benned élő Kos teret kap.

Bika

A Bika élvezi az élet érzéki oldalát, például a művészetet vagy a finom ételeket. A jegyéhez a pipacs kapcsolódik, amely nemcsak szépséget hoz környezetébe, de harcos növény is, amely számos viszontagságnak képes ellenállni. A Bikához hasonlóan a pipacs is eltökélt és makacs, nem lehet egykönnyen eltántorítani az életigenlésétől.

Fotó: Pexels

Ikrek

Az Ikrek személyiségéhez remekül illik a levendula, melynek finom illata kényezteti az érzékeket. A levendula segít a döntéshozásban, ami az Ikrek számára mindig problémás pont. Dörgölj egy kis levendulaolajat a csuklódra és a halántékodra, hidd el, azonnal érezni fogod a nyugtató hatást.

Rák

A Rák mély érzésű, érzéki és hűséges a szeretteihez, épp, mint a medveköröm virág. Ez az érzékeny növény különösen gondoskodó kezekre vágyik, amelyek biztonságban tudják. Szépsége tükrözi a Rák báját – külsőleg és belsőleg egyaránt.

Fotó: Pexels

Oroszlán

Az Oroszlán meleg és barátságos személyisége a nap életadó energiájára emlékeztet, így nem is lehetne más a virága, mint a napraforgó. Az Oroszlán a buli szíve, aki gyorsan reagál a környezete minden rezdülésére, éppen, ahogy a napraforgó is követi kíváncsi fejével a napot.

Szűz

A Szüzek dolgoznak a legkeményebben az összes csillagjegy közül, ezt mutatja viráguk, a hajnalka is, amely nemcsak világos elmét garantál, de abban is segít, hogy a maximalista Szűz időnként beismerje, pihenésre van szüksége. Kedves Szűz, a hajnalka arra figyelmeztet, hogy néha állj meg, és szívd be a virágok illatát.

 

(via Astrology Answers)

Kiemelt képünk: Pexels

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top