Horoszkóp

A csillagjegyed megmondja, hová utazz idén nyáron – 1. rész

Nem tudod eldönteni, hol töltődj fel idén nyáron? A horoszkópod segít megtalálni az ideális úticélt.

Kos: Dubaj, Egyesült Arab Emírátusok

Még az is lehet, hogy valamilyen üzleti üggyel kell összekötnöd a nyaralást, egy olyan pörgős helyen, mint Dubaj. Szerencsére itt a lazításra is bőven akad lehetőség.

Bika: London, Anglia

Elképzelhető, hogy az idei nyaralásoddal a karrieredet is megalapozod. Londonban kellő inspirációt és motivációt találhatsz hála pezsgő a kulturális és üzleti életnek.

Ikrek: Toronto, Kanada

Francesco Mogavero (fraeni) (@fraeni) által megosztott bejegyzés,

Neked olyan izgalmas városban a helyed, mint amilyen Toronto. 2,7 millióan lakják, mégis 140 különböző nyelven beszélnek benne. Ráadásul  egész nyáron egymást követik a fesztiválok, ezért biztosan nem unatkoznál, bármikor is mész.

Rák: Dublin, Írország

Emilie Gille (@emygille) által megosztott bejegyzés,

Dublinban megtalálhatod a módját annak is, hogy aktívan pihenj, várost nézz és múzeumokat járj, ugyanakkor annak is, hogy csak hátradőlj és lazíts. A csillagjegyed szerint pont erre van szükséged. 

Oroszlán: New Orleans, Louisiana, USA

Jillian Donahue (@bartendor_ewok) által megosztott bejegyzés,

Oroszlánként olyan helyen érzed jól magad, ami legalább olyan figyelemreméltó és pezsgő, mint amilyen te vagy. New Orleans városában élvezheted a zenét, táncolhatsz az utcán és profitálhatsz a helyiek vendégszeretetéből.

Szűz: Agra, India

Living Destinations (@living_destinations) által megosztott bejegyzés,

Egész évben keményen hajtasz, minden részletre kínosan ügyelsz, ezért a nyaralás alatt itt az ideje, hogy teret engedj a spiritualitásnak. Látogass meg egy olyan ősi helyet, mint amilyen a Taj Mahal, hogy kicsit lelassulj és feltöltődj.

elledecor

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top