Horoszkóp

Ilyen típusú intelligenciával rendelkezel a csillagjegyed szerint – 1. rész

Mind briliánsak vagyunk, csak mind másképp.

Kos

Neked inkább intuitív az intelligenciád. Minden helyzetben ösztönösen ismered fel a lehetőséget. Nem félsz bízni a zsigeri megérzéseidben, és kockázatot vállalni sem. 

Bika

Téged leginkább a testi-kinesztetikus intelligencia mozgat. Ez azt jelenti, hogy a tested és a lelked nagyon hatékonyan hangolod össze, az izmaidban pedig nem csak erő, emlékek is raktározódnak.

Ikrek

Biztos sokszor hallottad már, hogy az Ikrek remek kommunikátorok. Így most sem ér majd meglepetés: a te intelligenciád a nyelvben tökéletesedik ki. Minden helyzetben megtalálod a leghatékonyabb kifejezőmódot, és bárkivel szót értesz.

Rák

Téged az intraperszonális intelligencia jellemez leginkább, azaz képes vagy tökéletesen megérteni az érzéseidet, érzeteidet, és „együttműködni” magaddal. 

Oroszlán

A te intelligenciád módfelett kreatív. Bármilyen helyzethez és emberhez képes vagy alkalmazkodni, és kihozni a legtöbbet az adott szituációból.

Szűz

Téged logikai intelligenciával áldottak meg a csillagok. A hipotézisgyártásban és a tézis igazolásában is verhetetlen vagy, az összefüggéseket pedig senki nem látja át nálad jobban.

yourtango

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top