Horoszkóp

Ilyen típusú intelligenciával rendelkezel a csillagjegyed szerint – 2. rész

Mind briliánsak vagyunk, csak másképp - folytatjuk a csillagjegyek intelligenciájának vizsgálatát.

Mérleg

A te intelligenciád zenei típusú. Ösztönös érzékkel ismered fel és társítod a hangokat, a tónust, a ritmust. A zene nyelvén könnyen kifejezheted magadat is.

Skorpió

Az intelligenciádat a percepció magasfoka uralja, ennek köszönheted, hogy lehetetlen téged átverni. Szitaként látsz át az embereken és a hazugságokon.

Nyilas

Az egzisztenciális intelligenciád miatt te állandóan a létezés nagy kérdésein töröd a fejed. Miért élünk, miért halunk meg és így tovább. Nyilasként még akár a választ is meglelheted. 

Bak

Nem fogsz meglepődni, a te intelligenciád olyan praktikus, amennyire csak lehet. Remekül egyensúlyban tartod az életed különböző részeit és minden problémára találsz megoldást.

Vízöntő

A te intelligenciád térbeli, vagyis különösen jó a térérzékeleséd és a vizuális memóriád. Ezt akár a munkádban is kamatoztathatod, például építészként.

Halak

Téged természetes intelligenciával áldottak meg a csillagok: olvasol a természetben, az állatokban, a jelekben. Beleérzőképességednek hála minden élőlényt különös empátiával kezelsz.

yourtango

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top