Horoszkóp

Ilyen esküvőről álmodozol a csillagjegyed szerint – 1. rész

Tengerparti vagy téli? Templomi vagy szabadtéri? A csillagjegyed előbb tudja, milyen esküvőt szeretnél, mint te magad.

Vízöntő: Többnapos esküvőfesztivál

A hagyományokra amúgy is fittyet hánysz, így az esküvődet illetően sem tulajdonítasz nagy jelentőséget nekik. Imádsz bulizni, ezért legszívesebben a lagzidból is inkább kétnapos minifesztivált csinálnál, hogy mindenki jól kitombolhassa magát. Tégy így!

Halak: Mezítláb, kettesben

… lehetőleg a tengerparton. Menthetetlenül romantikus lelkednek épp elég lenne, ha csak te és a szerelmed lenne jelen az egybekelés pillanatában, a lemenő nap fényében, egy finom homokos tengerparton.

Kos: Indusztriális esküvő

Te az erős nőt képviseled, és remek érzékkel látod meg a szépet a nyers dolgokban. Tökéletes esküvői helyszín lenne számodra egy régi gyárudvar, amit sok-sok DIY-dekorációval dobnál fel.

Bika: Rusztikus szabadtéri

Nem arról van szó, hogy nem szeretnél templomban esküdni. A te templomod azonban az anyatermészet. Akár tengerparton, akár egy hegyvidéki tisztáson, a lagzidat mindenképpen a természetben képzeled el, sok virágdísszel, rusztikus stílusban.

Ikrek: Glamúr minden mennyiségben

A te esküvődön roskadoznia kell az asztalnak az ínycsiklandó fogásoktól és a pezsgőtől. Egy tematikus esküvő remek ötlet lenne, ahol minden vendégnek tündökölnie kell, például Hollywood fénykorát idézve.

Rák: Visszafogott, családias

Te nem igényled a reflektorfényt, viszont a szeretteid jelenlétét annál inkább. Szűk körű, laza hangulatú lagzi passzolna hozzád, kellemes zenével, finom ételekkel és nagy beszélgetésekkel.

purewow

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top