Horoszkóp

Ezeket biztos nem tudtad az Oroszlán-nőkről

Most megtudod, milyen is valójában az Oroszlán-nő.

Hol is kezdjük? Erős, befolyásos, mégis makacs, amivel biztos nem akarsz szembeszállni. Kiáll azért, amiben hisz, és küzd érte a végsőkig. Bár sokak számára félelmetes lehet erős önbizalma miatt, legtöbbünket mégis inspirál. Minden az Oroszlán csillagjegyű nőkről.

1. Nagyon szenvedélyes

Mindig az után megy, amit és akit akar és teljes szívéből szeret. Nincs silány kapcsolata. Vagy száz százalékkal benne van, vagy egyáltalán nem. A legjobbra törekszik, küzd, verseng is, ha kell, és általában sikerül is elérnie, amit akar.

2. Nem tétlenkedik, megy előre

Ha meglátsz egy aranyos srácot egy szórakozóhelyen, és arra gondolsz, vajon odamenj-e hozzá, valószínűleg nem Oroszlán vagy, mert az rögtön cselekszik. Nem gondolkodik, hanem megy előre, ha kell, kicsit agresszíven olykor.

3. Őszinte

Kimondja, amit gondol, nem tartja magában a véleményét, még akkor sem, ha rizikós. Ez sokszor antipatikus is lehet, persze, mert nagyképűnek és fontoskodónak fog esetleg látszani tőle.

4. Magabiztos

Tökéletesen hozza a hibátlan, magabiztos személyiséget, ami másokban frusztrációt, bizonytalanságot kelthet.

5. Mesterkélt, színpadias

Eléggé művészi típus. Figyelembe véve a többi tulajdonságát, nagyon jó színésznő lenne belőle. Mindig úgy tűnik, hogy a lehető legkönnyebben és legjobban ki tudja fejezni az érzéseit és ezt élvezi is.

horoszkóp féltékenység oroszlán csillagjegy

6. Kifejező

A kommunikáció nem okoz számára problémát, főleg, ha az érzelmekről van szó. Mindig pontosan le tudja írni, hogyan érzi magát, és szeret is róla beszélni.

7. Makacs néha

Ha valami nem úgy van, ahogy ő gondolja, akkor sem lehet az ellenkezőjéről meggyőzni. 

8. Nem nagyon diszkrét

Akár a saját dolgairól, akár máséiról van szó, nem tartja magában, az egész világnak tudnia kell róla.

9. Kreatív

Nincs lehetetlen számára, szereti a kihívásokat, és határtalan kreativitásával sikerül is megugrania őket. Még akkor is, ha szinte lehetetlen elérni, megtalálja a módját annak, hogy összejöjjön.

10. Befolyásos

Szinte bárkit inspirálni tud a környezetében. Vezető típus, bárkit képes meggyőzni bármiről.

11. Nagyon hűséges

A végsőkig harcol azokért, akiket szeret. 

12. Lusta

Amíg van miért harcolnia, addig harcos és kitartó, főleg a szavaival. Amint nem hisz valamiben, de kötelessége megcsinálni, leáll és ellustul. 

Your Tango

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top