Horoszkóp

Így dobd fel magad a csillagjegyed segítségével pillanatok alatt – 2. rész

Mindenkinek vannak negatívabb, sötétebb percei, és ha senki nincs, aki kirángasson ezekből, akkor magadnak kell felturbóznod a hangulatodat. Szerencsére a csillagjegyed és a horoszkóp ebben is segít. Íme, így dobd fel a hangulatodat a legegyszerűbben és a leggyorsabban.

A horoszkóp első részéért kattints!

Mérleg

Utálsz sokáig hánykolódni a rosszkedv tengerén, ezért amilyen gyorsan csak lehet, rángasd ki magad belőle! A legegyszerűbb módja: a nevetés! Nézz meg pár vicces videót, amin szakadni tudsz a nevetéstől – így elég nehéz rosszkedvűnek maradni. 

Skorpió

Ha a padlón érzed magad, gyorsan találj egy olyan tevékenységet, amiben kiélheted a szenvedélyed. Akár a munkád, akár a főzés, de természetesen a szex is megteszi.

Nyilas

A te számodra a rosszkedv ellen a bölcsesség lehet a gyógyír. Keresd fel egy idősebb rokonod, és beszélgess vele az élet nagy dolgairól – ettől nagyon hamar visszatér majd az életkedved.

Bak

Téged általában az küld a padlóra, ha kicsúszik a kezed közül az irányítás. Ezért ragadj tollat, és készíts valamilyen tervet (pl. útitervet) vagy listát (pl. bevásárlót)! Amint struktúrát látsz, azonnal javulni fog a kedved is.

Vízöntő

Állandóan az emberek életének jobbá tételén munkálkodsz, de néha neked is szükséged van a feltöltődésre. Irány a természet, ahol végre visszanyerheted az életkedved.

Halak

Te valószínűleg attól érzed rosszul magad, mert valaki bunkó volt veled. Ráhibáztunk? Úgy tudod feldobni magad, ha te megőrzöd a kedvességed, és teszel bármilyen apró kedves gesztust valaki felé.

yourtango

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top