Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp: Téged is elöntenek az óriási érzelmek?

A pünkösdi hosszú hétvégén a szentimentalizmus és a játékosság egyszerre lesz jelen. Ezek az érzelmek pedig nem ütik ki egymást, mert miért is ne lehetnél egyszerre szentimentális és játékos? Mi mindent tartogat még a horoszkóp a hétvégére? Akad, akinek szerelmet, és akad, akinek inkább bosszúságot – vagyis óriási érzelmeket. És neked vajon melyiket?

KOS

kos hétvégi horoszkópNe aggódj, nincs veled baj, ha szombaton úrrá lesz rajtad az érzelgősség, és most a családhoz vonzódsz erősebben. Vasárnaptól az Oroszlán Hold energikusabb, hétfőtől az Ikrekbe lépő Nap játékosabb, vidámabb, sőt bohókásabb pillanatokat okoz neked.

BIKA

bika hétvégi horoszkópÚgy kezdődik a hosszú hétvégéd, hogy bolygód, a Vénusz szombaton belép a Rákba, és tüneményes szelídséggel színezi meg a személyiségedet. Közben lassan búcsúzik a hónapod, elmúlik a születésnapod. Ünnepelj még egyet gyorsan, van miért, nem igaz?

IKREK

ikrek hétvégi horoszkóp„Helycsere” történik az égen a te szempontodból. Szombaton ugyanis a  Vénusz elhagyja az Ikrek jegyet, ám hétfőn a Nap betoppan hozzád. Előbbitől búcsúzz el, utóbbit köszöntsd méltón, hiszen elindul a te hónapod, közeleg a születésnapod.

RÁK

rák hétvégi horoszkópEnnél jobban nem is kezdődhetne a hosszú hétvége. Szombaton a Vénusz, a szépség, szeretet és  a kis szerencse bolygója belép a Rákba. Innentől szebbnek, szerethetőbbnek és szerencsésebbnek fogod érezni magadat. Joggal…

hétvégi horoszkóp május 19-21

A Vénusz a Rák jegyébe lép. Vajon téged is elöntenek az érzelmek? (Thinkstockphotos)

OROSZLÁN

oroszlán hétvégi horoszkópÚgy tűnik, szombaton a heti hajtás fáradalmait pihened ki. Vasárnaptól ugyanakkor ismét feltámadsz, és annyi energiád lesz, ami egy városnak is elegendő lenne. Ez hétfőtől tovább fokozódik az Ikrekbe lépő Nap szerint. Vagyis mostanában nem lesz okod panaszra.

SZŰZ

szűz hétvégi horoszkópAz időjárástól függetlenül napsütéses, derűs hangulatod lesz a hosszú hétvégén. Két bolygó is jegyet vált, és mindkettő vidám, baráti társaságot és bizakodó jövőképet szimbolizál és mutat neked. A többi egyedül csak rajtad múlik…

MÉRLEG

mérleg hétvégi horoszkópTe mindenképpen jól jársz a pünkösdi hosszú hétvégén. Igaz, szombaton a Vénusz elhagyja az Ikrek jegyet, de hétfőn a Nap belép oda. Számodra pedig ezek kitűnő égi hírt hoznak. Tele leszel tervekkel, lelkesedéssel, új célokkal. Kell ennél több?

SKORPIÓ

skorpió hétvégi horoszkópA hosszú hétvége furcsa fényszögekkel indul, ami megmelengeti a szívedet. De még aznap vigyáznod kell, ha közlekedsz. Egész hétvégén hömpölygő tömegre kell számítanod, ha kiteszed a lábad otthonról. Tudod, mások is elindulnak az ünnepekre otthonról.

hétvégi horoszkóp

Vidámság vagy bosszúság vár a hétvégén? (Thinkstockhpotos)

NYILAS

nyilas hétvégi horoszkóp„A sors az egyik kezével ad, a másikkal elvesz.” Ez lesz az érzésed a hosszú hétvégén. Szombaton Vénusz elhagy téged, de hétfőn megkapod helyette a Napot. Valóban előfordulhat, hogy valaki kilép az életedből, hogy aztán valaki más beléphessen…

BAK

bak hétvégi horoszkópVénusz, a szépség és szerelem bolygója szombaton jegyet vált. Ez neked egy meseszép emberrel való találkozást jelenthet. Kérdés, mi a jelenlegi státuszod? Ha foglalt vagy, inkább vigyázz, mert rabul ejthetik a szívedet. Ha szabad vagy, akkor nyisd ki a szemed és a szívedet.

VÍZÖNTŐ

vízöntő hétvégi horoszkópNe lepődj meg, ha szombaton enerváltnak, fáradtnak érzed magad. Nincs mese, pihenned kell. Vasárnaptól visszatér az erőd és a jókedved is. Sőt, teljesen fel leszel dobva. Hétfőn a hangulatod tovább fokozható, vagyis szinte bírni sem lehet veled. Nem baj, semmiképp se fogd vissza magad.

HALAK

halak hétvégi horoszkópBriliáns bolygóháromszöggel indul a hosszú hétvégéd, ez remekül megalapozza a jókedvedet. A továbbiakban sem fogsz panaszkodni. Csupán a családod ragaszkodhat hozzád, követelheti a jelenlétedet. De most még ők sem jelentenek túl nagy terhet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top