Horoszkóp

Ki voltál az előző életedben? A csillagjegyed megmondja! – 1. rész

A horoszkópból kiolvasható a karmád, kiolvasható, milyen feladatokat hoztál az előző életekben, és kiolvasható az, mi történt a korábbi inkarnációban. A csillagjegyed többet árul el rólad, mint sejtenéd. Ki voltál az előző életedben? Olvasd ki a horoszkópból!

Kos

Az előző életedben a Halak tulajdonságai domináltak, és az is valószínű, rengeteg korlát és felelősség nyomta a vállad. Érzed magadban, hogy igazi vezéregyéniség vagy? Nem véletlen, hiszen lehet, király vagy nagy harcos voltál az előző életedben.

Bika

Az előző életedet a Kos energiái határozták meg, ezért elképesztő mennyiségű energiát, lendületet hoztál magaddal a mostani életedbe. Egykor talán hihetetlenül sikeres sportoló, csapatjátékos, valódi vezéregyéniség lehettél.

Ikrek

A mostani életed kreatív energiáit az előző életedben domináns Bikának köszönheted. Könnyen előfordulhat, igazán jelentős és népszerű történelmi személyiségként éltél a korábbi életedben.

horoszkóp csillagjegy előző életek

Horoszkópod elárulja, ki lehettél az előző életedben (Thinkstockphotos)

Rák

Félelmeid és szorongásaid nagy része az előző életedet meghatározó Ikrek jegyből fakad. Ezt az elmúlt életet nagy valószínűséggel gondoskodással, ápolással töltötted. Nem véletlenül érzel erre a mostani életedben is nagyon erős késztetést. 

Oroszlán

Előző életed kiteljesedett volt, amely a Rák jegyében telt. A mostani életedben mindebből vélhetően nem túl sokat érzel. A nagylelkűség, a szeretteid iránti figyelem és felelősségérzet persze most is nagyon erősen jellemez téged. Az előző életedben nagy eséllyel lehettél kegyetlen, ám gyönyörű és/vagy csodált uralkodó.

Szűz

Előző életedben leginkább magaddal törődtél az Oroszlán jegyének égisze alatt, ám a mostaniban már inkább a többiekre helyezed a hangsúlyt. Végtelen precizitásod és logikád okán a csillagok szerint jó eséllyel lehettél matematikus vagy valamilyen kiváló és híres tudós.

gostica

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top