Horoszkóp

A horoszkóp szerint 2018 legcsodásabb időszaka kezdődik pénteken

A legcsodásabb, legkedvezőbb fényszögek állnak össze június 1-jétől az égbolton. Végre bámulatosan harmonikus időszak köszönt a csillagjegyekre. A három szuperkedvező bolygóháromszög az érzelmekre, a szeretetéhségre és a családi összetartásra hat a legkedvezőbben. Szervezz minél több vízparti programot, vagy egyszerűen csak ülj le vízparton és nézd a vizet. A víz az érzelmek szimbóluma, most különösen jótékonyan hat a lelkedre. Minél nagyobb a vízfelület, annál erőteljesebben töltődhetsz fel érzelmileg és lelkileg. A nyár legcsodásabb napjaira június 1-5., június 18-22. és július 1-12. között számíthatsz a horoszkóp szerint.

KOS

kos csillagjegy június kedvező bolygóállás horoszkópMindhárom bolygóháromszög ingatlan-, illetve családi ügyekben hoz áldást számodra. Mivel a víz az ősbizalom és a hit szimbóluma, jól teszed, ha hagyod magad sodorni. Vagyis nem kell erővel irányítani az eseményeket. Kicsit engedd, hadd történjenek maguktól a dolgok. Meg fogsz lepődni, milyen jól alakulnak, és milyen jóra fordulnak a lehetetlennek tűnő helyzetek is. Persze be kell kalkulálnod, a víz hullámzik, de a bolygóháromszög az asztrológiában a legszuperebb alakzat, garantált a happy end.

BIKA

bika csillagjegy június kedvező bolygóállás horoszkópA vizes bolygóháromszögek nálad a következő életterületeket érintik: utazás, tanulás, vizsgázás – párkapcsolat, szerelem – barátok, szövetségesek, protektorok. Tehát egyértelmű a kép, utazz el a szerelmeddel a barátaidhoz, vagy tanulj a pároddal, és segítséget kapsz egy befolyásos, jóindulatú protektortól. Természetesen ez a háromszög több variációt is kínál és biztos lehetsz benne, mindegyiken áldás lesz. A siker kulcsa, hogy felébreszd magadban a bizakodást és az elvehetetlen derűlátást.

IKREK

ikrek csillagjegy június kedvező bolygóállás horoszkópA zsebedre, a pénztárcádra, a munkádra és a hivatásodra is kihatnak a bolygóháromszögek. A szuper hír szerint a hatás abszolút előnyös. Úgy tűnik, karriered csúcsára juthatsz, ami végre megfelelő jövedelemmel jár. Érdekes módon a vizes jegyekben járó bolygók most nem az észre vagy a szorgalomra alapozott eredményeket hoznak, inkább az érzelmi intelligencia prioritásából adódnak. Vagyis beigazolódik, érdemes mindenkivel jóban lenni. Szerencsére neked nem esik nehezedre közvetlenül viselkedni.

RÁK

rák csillagjegy június kedvező bolygóállás horoszkópNagy nyertese vagy mindhárom bolygóháromszögnek. Ugyanis a háromszög egyik csúcsán felváltva a Vénusz, a Merkúr és a Nap égi áldást hoz szó szerint és átvitt értelemben is. A három bolygó egymásnak adja a stafétát, és egyre erősödő pozitív hatással van a közérzetedre, az egészségedre, az életkedvedre, a vállalkozószellemedre és a jövővel kapcsolatos terveidre. Szóval bátran engedd el a fantáziádat, álmodozz, tervezgess, és persze tegyél lépéseket a kivitelezés útján is. Nem kell kapkodnod, de ne halogasd sokáig.

június horoszkóp kedvező fényszögek

Júniusban csodás időszakra számíthatnak a csillagjegyek (Thinkstockphotos)

OROSZLÁN

oroszlán csillagjegy június kedvező bolygóállás horoszkópMisztikus eseményekre kell készülnöd a víz bolygóháromszögek szerint. Ezek szívmelengetőek, de titkosak lesznek. Elsődleges feladatod, hogy ami titok, az titok is maradjon, miközben jobb messzire elkerülnöd az erotikus csábítást. A bolygók ilyesfajta kísértést szimbolizálnak, és azt is, hogy valamiről le kell mondanod. Ezt büntetésként éled meg, ám idővel rájössz, hogy a javadat szolgálta. Biztos lehetsz benne, a végeredmény kedvező lesz, mert a bolygóháromszög csupa jót ígér neked is.

SZŰZ

szűz csillagjegy június kedvező bolygóállás horoszkópA víz bolygóháromszögek szerencsét szimbolizálnak utazás, vizsgázás, párkapcsolatok terén. A víz hullámzik. Egyszóval be kell kalkulálnod kisebb ingadozást, ami átmenetileg lelombozhat. De nem szabad átadnod magad az elégedetlenségnek, mert az végleg lehúz. A bolygóháromszög az asztrológiában a legkedvezőbb alakzat. Emiatt jogosan bizakodhatsz a kedvező végkifejletben. Szerencsédre ebben társra is lelsz, valaki kifejezetten jó hatással lesz rád. Jó és nagy hatással, amiből akár szerelem is kialakulhat…

MÉRLEG

mérleg csillagjegy június kedvező bolygóállás horoszkópA „Jó tett helyébe jót várj!” elv fog érvényesülni a három bolygóháromszög időszakában. Anyagilag és egzisztenciálisan is megerősödhetsz, ami nem csoda, és cseppet sem érdemtelen. A sikerért korábban keményen megdolgoztál, itt az ideje kiélvezni végre. Ezzel párhuzamosan megnő az önbizalmad. A kedvező folyamat következménye előléptetés vagy új munkahely lesz. Megérdemelted. Lehetsz lojális a cégedhez, de ha nem fizetnek meg, jótékonyságnak nevezik, ha továbbra is tolod a szekerüket…

SKORPIÓ

skorpió csillagjegy június kedvező bolygóállás horoszkópAz év legkedvezőbb időszakát éled át a bolygóháromszögeknek köszönhetően. Szerencsésnek érezheted magad. A Jupiter, a Nagy szerencse bolygója a Skorpióban jogossá teszi a bizakodásodat. A bolygóháromszögek a mennyekbe emelnek. Optimizmusod, hited és derűlátásod sosem volt ilyen megingathatatlan. Ezt fordíthatod most a saját javadra, és megoszthatod másokkal is. Mindkettő jó érzésekkel, elégedettséggel tölt el. De ne feledd, csak abból adhatsz, amid már megvan. Előbb magadról kell gondoskodnod…

kedvező fényszög horoszkóp június

Különösen kedvező fényszögek állnak az égen (Thinkstockphotos)

NYILAS

nyilas csillagjegy június kedvező bolygóállás horoszkópTűz és víz ellentétes energiák, ellentétes habitus, ellentétes stílus. Te tűz vagy, míg a három bolygóháromszög víz jegyekben járó bolygókból áll össze az égen, ami pedig könnyen frusztrálhat téged. Úgy érezheted, romantikát, szentimentalizmust várnak a többiek, miközben neked eszed ágában sincs érzelmi hullámvasútra ülni. Pedig elkerülhetetlennek látszik, hogy gejzírként törjenek fel az érzéseid. Ne ijedj meg, nem ment el az eszed, sőt kifejezetten jót tesz, ha összetalálkozol az elnyomott emóciókkal…

BAK

bak csillagjegy június kedvező bolygóállás horoszkópA három bolygóháromszög is segít felismerni, mennyi barátod, támogatód, szövetségesed van. Azonban nagy hiba lenne összekeverni a barátságot a szerelemmel. A víz háromszögek felélénkítik ugyanis az érzéseket. Hiába vagy alapvetően higgadt és fegyelmezett, téged is elönthetnek az érzelmek. Ráadásul még igényed is lesz rá, hogy beszélhess ezekről. Jól gondold meg, kit választasz bizalmasodnak. Szerencsére a bolygóháromszögek kellemes csalódást szimbolizálnak. Szóval bízhatsz benne, valóban jó emberek vesznek körül.

VÍZÖNTŐ

vízöntő csillagjegy június kedvező bolygóállás horoszkópElvileg nem lehet érzelmekre alapozni a jövőt. Ezt látszik megcáfolni az a három bolygóháromszög, ami június 1-5., június 18-22. és július 1-12. között áll össze az égen. Az egyenlő oldalú háromszög az asztrológiában a legszuperebb konstelláció. Így biztos lehetsz benne, nem hibázol, amikor az érzéseidre, a szívedre hallgatsz. A jövő csupán fikció, teljesen fölösleges aggódni miatta. A jelen az egyetlen pillanat, amikor bármit megtehetsz. Ezt jól vésd az eszedbe és a szívedbe. És te győzöl…

HALAK

halak csillagjegy június kedvező bolygóállás horoszkópA három bolygóháromszög igazi nyertese te vagy. Mindkét uralkodó bolygód, a Jupiter és a Neptunusz is részt vesz a bolygóháromszögekben, eszerint lubickolhatsz a szeretetben. A gyerekektől most különösen sok érzelem árad feléd. A gyerekek a sors ajándékai, akik mindenkor tiszta szívvel, teljes odaadással fordulnak feléd. Tiszteletüket és bizalmukat nem kell kivívnod, mivel ez az alaptermészetük. Neked is így kell a sors felé fordulnod, tiszta szívvel, teljes odaadással, tisztelettel és bizalommal. És csak jó dolgok történhetnek veled.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top