Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Valóra válhatnak a romantikus álmok

Álmodsz, álmodozol, ábrándozol. Vajon lehet ezekből a színes, romantikus álomképekből valóság? Ha nem, mi értelme lenne az életnek? Ha igen, mikor? A hétvégén sokat tehetsz érte, hogy a romantikus álmok mielőbb valósággá váljanak. Ezt most mégsem a szokott módon teheted meg. Most az a legjobb, ha a cselekvés helyett a képzeletre erősítesz. A sok álmodozás meghozza gyümölcsét, ha még több érzelmet fektetsz belé.

KOS

Szerelem: 
kos szerelmi horoszkóp
Túl sokat akarsz egyszerre szeretni. Igen, ezt a mondatot sokféleképpen értelmezheted. Túl sok szeretetet akarsz adni. Túl sok embert akarsz szeretni. Túl sokat szeretnél egyszerre. Pontosan tudod, mit jelent ez az életedben. Most azt kell eldöntened, hogyan szűkítheted a sokat kevesebbre.

Bőség: 
Nem is hinnéd, milyen sokan néznek fel rád, és milyen sokaknak vagy a példaképe a munka és a pénz területén. Most viselkedj is példaképhez méltóan, és ne legyél olyan szeleburdi, mint szoktál.

BIKA

Szerelem:
bika szerelmi horoszkóp
Nem szereted hallani, amit mások gondolnak a szerelmi életedről. Könnyen lehet, nekik van igazuk, és még nem vagy kész szembenézni ezzel az igazsággal. Az is lehet, a hétvége végre segít felnyitni a szemed, és felismered, valóban érdemes észrevenned a szerelmi életed eddig rejtett oldalait is.

Bőség:
A bőség egyik legfontosabb szabálya szerint az él bőségben, aki szeretetben, békében és örömben tud élni. Most a belső békédet kell meglelni először, aztán a szeretetet és majd abból következik a bőség is.

IKREK

Szerelem:
ikrek szerelmi horoszkópTudnod kell, a saját életed nem mások élete. Az, hogy valaki becsapott téged, nem jelenti, hogy másokat is becsapnak. A barátnőidnek most ne az alapján adj tanácsot, ami a saját életedben történt, hanem ami az ő életükben van. Hidd el, a te életedben is az a jó döntés, amit a jelen pillanatból kiindulva hozol meg.

Bőség:
Ugyanazt az összeget kétféle dologra szeretnéd elkölteni, és elbizonytalanít, mit is vegyél meg. Van egy olyan megoldás, amelyben mindkét dolgod megkaphatod. Keresd meg most ezt a megoldást!

RÁK

Szerelem:
rák szerelmi horoszkópTalán elszalasztottad a lehetőségét, hogy a szerelmeddel szorosabbra fűzzétek a kapcsolatotokat. Szerencséd van, hiszen újabb esélyt kaphatsz erre hétvégén. Most újra választhatjátok egymást, újra választhatjátok a szerelmet, és újra lehettek boldogok. Érdemes meghoznod azt a döntést, amit legutóbb nem sikerült.

Bőség:
Árad rád a pénz a hétvégén, és úgy érzed, még a fákon is bankjegyek teremnek. Könnyen lehet, az utcán ott hever előtted némi pénz, ezért érdemes nyitott szemmel járnod az egész hétvégén.

hétvégi szerelmi horoszkóp június 2-június 3.

Valóra válhatnak a romantikus álmok és vágyak (Thinkstockphotos)

OROSZLÁN

Szerelem:
oroszlán szerelmi horoszkóp
Szerelemre vágysz, de mostanában sokat érzed magad magányosnak. Mindez teljesen természetes, ne ess kétségbe. Nem arról van szó, hogy magányos maradsz egész életedben. Ez most egy olyan életszakasz, amelyben önmagad fejlesztése, önmagad gyógyítása a legfontosabb feladat. Hamarosan megérkezik az a társ, akire olyan régóta vágysz már.

Bőség:
Pontosan tudod,  mi jár neked. Most már azt is kezdted felfedezni, hogy ami jár, sohasem érkezik automatikusan. Ahhoz, hogy a pénz megérkezzen az életedbe, neked kell utat nyitnod előtte.

SZŰZ

Szerelem:
szűz szerelmi horoszkópEmlékszel a régi álmaidra? Azokra az álmokra, amelyeket még kamaszként álmodtál. Amikor még azt hitted, az életed lehet lányregény vagy romantikus hollywoodi történet. Ezek az álmaid még mindig érvényesek. Ezek az álmok még mindig megvalósíthatóak. Ezek az álmok, a hétvégén elindulhatnak a valóra válás útján.

Bőség:
A bőség a természetes állapotod, de mostanában sokféle módon engeded a szűkölködést az életedbe. Érdemes megfigyelned, milyen módokon korlátozod magad, és milyen módon szűkíted a lehetőségeidet.

MÉRLEG

Szerelem:
mérleg szerelmi horoszkópAttól tartasz, a szerelmed nem őszinte veled. A hétvégén érdemes tisztáznod magadban, hogy az aggodalmad jogos-e. Érdemes tisztáznod a szerelmeddel a helyzetet. Ne felejtsd el, a veszekedésre semmi okod. Egyszerűen csak arról van szó, ideje szeretettel beszélgetnetek egymással, és ideje meghallanod azt, amit a szerelmed mond.

Bőség:
Kifolyik a kezedből a pénz a hétvégén, de ez most így van jól. Ne lepődj meg rakta, ha szinte elpárolog a pénztárcád tartalma, amint kilépsz a házból. Pont ezért érdemes otthon is hagynod némi pénzt.

SKORPIÓ

Szerelem:
skorpió szerelmi horoszkópA szerelem és az erotika kerül a hétvége középpontjába. Legalábbis most mindketten arra vágytok, hogy a szerelem és az erotika lehessen a középpontban. Lehet, eddig lélekrombolónak találtad a gondolatot, hogy előre betervezzétek a romantikus pillanatokat, de most itt az ideje ennek is. A spontaneitás majd csak később tér vissza hozzátok.

Bőség:
A pénz oda áramlik, ahol szeretik. Te szereted a pénzt? Jó viszonyban vagy vele? A pénz szereti, ha elfogadják, és szereti, ha elköltik. Elég bátran költesz ahhoz, hogy a pénz szeressen hozzád jönni?

hétvégi szerelmi horoszkóp

A szerelmi vágyak teljesülhetnek a hétvégén (Thinkstockphotos)

NYILAS

Szerelem:
nyilas szerelmi horoszkópFontos, hogy értsd, nem lehet megváltoztatni senkit sem. Te sem változtathatod meg a szerelmedet, és őt sem tudod megváltoztatni. Az a kérdés, hogy elfogadod-e ezt a kapcsolatot, ezekkel a játékszabályokkal? Az a kérdés , hogy jó-e neked ez a kapcsolat? A hétvégén bátran nézz rá a rosszra, keresd meg az összes jót, és hagyd, hogy a szíved döntsön.

Bőség:
Vedd észre, milyen sokat jelent a tudatosság a pénzügyekben. Most tudatosan kellene beosztanod a pénzedet és tudatosabban kellene meghatároznod, kinek és mire adsz a pénzedből.

BAK

Szerelem:
bak szerelmi horoszkópÚgy érzed, hogy a szerelmednek nem is vagy annyira fontos. Úgy érzed, nem kapod meg a figyelmet, a szeretetet, a romantikát és az erotikát, amelyet neked ebben a kapcsolatban ígértek. Érdekes, hogy a szerelmed is így érzi. Mindketten ugyanazt akarjátok, de nem veszitek észre, a másiknak is arra van igénye, amire nektek.

Bőség:
Szeretnéd a lehető leggyorsabban rendezni egy adósságodat. A hétvége jó alkalom, hogy teljesen visszafizesd, vagy legalábbis nagyot lépj előre az adósságod rendezésében.

VÍZÖNTŐ

Szerelem:
vízöntő szerelmi horoszkóp
Fontos elhinned, minden álmod megvalósítható. Ez persze nem jelenti, hogy mindet meg is valósítod. De amíg nem hiszel a saját álmaidban, addig nem tudod támogatni a szerelmedet sem abban, hogy ő is álmodjon, és ő is legyen bátrabb. Márpedig neki most nagy szüksége van a támogatásodra, és arra, hogy jó példát mutass neki álmodozásból.

Bőség:
Valaki szeretné elérni, hogy megszabadulj egy kis pénztől. Az azonban csak rajtad múlik, hogy hagyod-e ezt. Csak rajtad múlik, mit teszel a pénzeddel. Ez az, amit soha ne felejts el!

HALAK

Szerelem: 
halak szerelmi horoszkóp
Szerelmes időszakba érkeztél. Eddig is az érzelmeid vezéreltek, de a hétvégén a szíved teljes egészben átveszi az irányítást az életed felett. Ez járhat némi felfordulással, járhat órákig tartó telefonálásokkal, és járhat azzal, hogy a boldogság teljesen új szintjét ismered meg. A szíved készen áll a boldogságra, ne állj ellent neki.

Bőség:
Sokkal több bőséget teremthetnél magadnak, mint amennyit most teremtesz. Gyakran mégis a kényelmesebb megoldást választod, és kihagysz egy-egy lehetőséget. A jövő héttől ezen kellene változtatnod végre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top