nlc.hu
Horoszkóp
Ettől jönnek leginkább zavarba a csillagjegyek

Ettől jönnek leginkább zavarba a csillagjegyek

Mindenki szereti a dicséreteket, a szép szavakat. Mindenkinek legyezgeti a hiúságát bizonyos szinten, amikor bókokkal illetik. Vajon mitől ragyog fel a csillagjegyek szeme a leginkább? Mi az, amitől már-már zavarba jönnek? A horoszkópból kiderül a válasz. Vajon te milyen dicsérettől pirulsz el?

Kos

A Kos ösztönös csillagjegy, ráadásul kínosan őszinte. Szereti kézben tartani és maga irányítani a dolgait. Őt is zavarba lehet hozni, még ha nem is olyan egyszerű. Viszont attól elpirul, ha azt mondod, mennyire csodálod az önállóságát, az egyediségét. Imádni fogja. 

Bika

A Bikáról köztudott, mennyire makacs csillagjegy. A dicséretet viszont imádja, főként, a kitartását méltatod. Légy türelmes vele, és persze mondd el, mennyire méltányolod, hogy soha nem adja fel, és a kapcsolatban is kitart melletted jóban-rosszban.

Ikrek

Az Ikrek kalandvágyó és egy kicsit ravasz is, olyan, mintha mindig valami turpisság járna a fejében. Mellette sosem fogsz unatkozni, amit hangsúlyozz lehetőleg minél gyakrabban. Mondd el neki, mennyire izgalmas és szórakoztató, és azonnal az ujjaid köré csavartad.

Rák

A Rák rendkívül szeretetteljes és gondoskodó típus. Vitathatatlanul a legjobb szándékú az összes csillagjegy közül, viszont ezzel érdemes óvatosan bánni. Mutasd ki az elismerésed mindazért, amit érted tesz, légy hálás a figyelmességéért, a gondoskodásért, és tutira elérzékenyül zavarában.

Oroszlán

Az Oroszlán nagyon hűséges és odaadó csillagjegy, ha tiszteled és törődsz a lelkével. Légy vele pontosan ugyanolyan, amilyen ő veled, nagylelkű, figyelmes és nagyon szerelmes, és szilárd pont leszel az életében.

Szűz

A Szűz nagyon logikusan gondolkodó csillagjegy, az összefüggéseket azonnal kiszűri, ezért vele légy mindig őszinte és szókimondó, mert azonnal fülön csíp, ha füllentenél. Rendszeresen mondd el, mennyire bízol az ízlésében és a véleményében, és mennyire csodálod ezért. Szinte elolvad tőled.

csillagjegy zavarba hoz horoszkóp

Ezektől a mondatoktól biztosan zavarba jönnek a csillagjegyek (Thinkstockphotos)

Mérleg

A Mérleg mer nagyot álmodni, az ideák gyártásában igencsak tehetséges. Amivel megbánthatod, ha kigúnyolod, semmibe veszed az álmait, a vágyait. Akkor se nézd le őt, ha ezek az álmok inkább csak ideák maradnak, és a valóságtól kicsit elrugaszkodottak. Inkább dicsérd meg az ötleteit, és menten a szívébe zár téged.

Skorpió

A Skorpió gyanakvó és féltékeny csillagjegy, de csak azért, mert hűséges, szenvedélyes és birtokolni szeretne téged. Győzd meg a szerelmedről, az őszinteségedről, a kitartásodról, és a tenyerén fog hordozni. Ha még azt is elmondod, hogy nála különbet úgy sem találhatnál, talán el is pirul a dicséretre.

Nyilas

A Nyilas nagyon energikus és aktív csillagjegy, aki folyamatosan arra törekszik, hogy beilleszkedjen a társadalomba, a közösségbe. Ha őszintén elmondod neki, mi tetszik, mit szeretsz benne a legjobban, a hízelgő szavakkal még őt is zavarba hozhatod.

Bak

A Bak egyike a legönállóbb csillagjegyeknek, ezért ha időt szakít rád, biztosan fontos vagy a számára. Dicsérd meg minél gyakrabban a szorgalmát, a gyakorlatiasságát, mondd el, mennyire nélkülözhetetlen, és máris lekenyerezted.

Vízöntő

A Vízöntő szellemes, szórakoztató, intelligens, és tele van ötletekkel. Figyeld – szó szerint is – tátott szájjal az előadását, az ötletelését, mondd el, ilyen elképesztően újszerű dolgokról még sosem hallottál, és a hiúságát máris meggyőzted.

Halak

A Halak az egyik legérzelmesebb és érzékenyebb csillagjegy. Pontosan ezen okból meglehetősen bizonytalan, ezért szinte szomjazik a pozitív megerősítésekre, visszaigazolásra. Mondd el, mennyire nagyszerű és szerethető típus, tele szuper meglátásokkal. Zavarba hozod, de hihetetlenül boldog lesz.

Your Tango

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top