nlc.hu
Horoszkóp
Ez a mantrád az évszázad holdfogyatkozása napján a horoszkóp szerint

Ez a mantrád az évszázad holdfogyatkozása napján a horoszkóp szerint

Július 27-én este az évszázad eddigi legkáprázatosabb teljes holdfogyatkozásában gyönyörködhetsz. A különleges égi jelenséghez különleges mantra párosul. Hogy mi is az fontos mondat, amit ma minél többször érdemes ismételgetned a siker és a boldogság érdekében, megtudhatod a rendhagyó horoszkópból. Mantrádat a csillagjegyednél olvashatod el.

A Kos (március 21 – április 19.)

holdfogyatkozás július 27. horoszkóp mantra kos csillagjegyA HOLDFOGYATKOZÁS MANTRÁJA: Türelem, türelem.
Nyugtalanságod ellensúlyozására Kos jegyűként ma önuralmat kell gyakorolnod. Szeretsz első lenni, de bizonyos esetekben elhamarkodhatod a dolgokat, ezért néha érdemes hátrébb húzódni, visszavonulót fújni és újra próbálkozni. 

A Bika (április 20 – május 20.)

holdfogyatkozás július 27. horoszkóp mantra bika csillagjegyA HOLDFOGYATKOZÁS MANTRÁJA: A változást választom.
Stabil és következetes Bika jegyűként a biztonságra törekszel, amivel nincs is semmi baj. Másrészt pontosan ez a törekvésed állhat az előrehaladásod útjában is. A teljes holdfogyatkozás rugalmassághoz és a változások felé történő nyitáshoz is segít.

Az Ikrek (május 21 – június 20.)

holdfogyatkozás július 27. horoszkóp mantra ikrek csillagjegyA HOLDFOGYATKOZÁS MANTRÁJA: Megnyomom a szünetgombot.
Ikrek jegyűként attól függően, milyen napod van éppen, hol bájos és kalandos, hol nyugtalan és zavart lehetsz. A teljes holdfogyatkozás mantrája éppen a szélsőséges hangulatok oldásában és az egyensúly megtalálásában segít téged. Ismételd ma minél többször, érezd át a rezgését. 

A Rák (június 21 –  július 22.)

holdfogyatkozás július 27. horoszkóp mantra rák csillagjegyA HOLDFOGYATKOZÁS MANTRÁJA: Birtokolom, az enyém.
Rák jegyűként szinte folyamatosan szükséged van mások bátorítására, hogy képes légy előbújni a páncélodból, és megmutasd különleges képességedet, a személyiséget. Sokszor félsz az újdonságoktól, de ugyanígy az elutasításról vagy a magánytól is. Éppen ezért ismételd minél többször a mantrádat, hiszen magabiztosságot, stabilitást ad neked.

teljes holdfogyatkozás július 27. mantra horoszkóp

Ez a mantra segít a csillagjegyeknek a holdfogyatkozást idején (Thinkstockphotos)

Az Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

holdfogyatkozás július 27. horoszkóp mantra oroszlán csillagjegyA HOLDFOGYATKOZÁS MANTRÁJA: Jó érzés csak úgy lenni.
Oroszlán jegyűként dicséretre, elismerésre, figyelemre van a leginkább szükséged. Sokszor gyötör az egyedüllét gondolata, vagy az, hogy a többiek nem törődnek veled, megfeledkeznek rólad. A teljes holdfogyatkozás mantrája segít lecsendesíteni az elmédet, megnyugtat, és arra ösztönöz, hogy a jelenben légy, élvezd a mostani pillanatot.

A Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

holdfogyatkozás július 27. horoszkóp mantra szűz csillagjegyA HOLDFOGYATKOZÁS MANTRÁJA: A tökéletlenség gyönyörű.
Valódi maximalista Szűzként sokszor nagyon kemény és szigorú vagy önmagaddal szemben. Nem elégszel meg a jóval, te a tökéletességre törekszel. Hidd el, nem kell mindig tökéletesnek lenni, sőt. Hogy ezt el is hidd, ismételgesd a mantrádat minél többször. Segít a lazításban, az elengedésben is.

A Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

holdfogyatkozás július 27. horoszkóp mantra mérleg csillagjegyA HOLDFOGYATKOZÁS MANTRÁJA: Kimondom a véleményemet.
Mérleg jegyűként, ha teheted, messze elkerülöd a konfliktusokat, pedig néha érdemes lenne kiállni a saját meggyőződésed mellett. Néha igenis fontos lenne kimondanod, hogyan érzed magad, mi bánt vagy minek örülnél igazán. Mantrád segít az őszinteségben, segít, hogy kimondhasd mindazt, ami a lelkedet nyomja.

A Skorpió (október 23 – november 21.)

holdfogyatkozás július 27. horoszkóp mantra skorpió csillagjegyA HOLDFOGYATKOZÁS MANTRÁJA: Nem bújok el, megmutatom magamat.
Skorpió jegyűként szenvedély, hűség és bátorság jellemez mindaddig, amíg kapcsolataidban a féltékenység vagy a manipuláció vágya fel nem üti a fejét. Hajlamos lehetsz a paranoia érzésére, ezért is lényeges, hogy a mantrát ismételgesd minél többször. Segít, hogy a többiek is észrevegyék az érzékeny oldaladat is.

teljes holdfogyatkozás július 27. horoszkóp mantra

A teljes holdfogyatkozás különleges lehetőség ígér a csillagjegyeknek (Thinkstockphotos)

A Nyilas (november 22 – december 21.)

holdfogyatkozás július 27. horoszkóp mantra nyilas csillagjegyA HOLDFOGYATKOZÁS MANTRÁJA: Összpontosítok.
Nyilas jegyűként téged a kockázatvállalás és a félelem nélküliség érzete jellemez, ezért gyakran olyasmit is szeretnél, amelyekre a többiek válaszul azt mondják, nem lehet. Nem szívesen kérsz vagy veszel igénybe segítséget, néha talán túlzottan is magabiztosan viselkedsz. Mantrád szerint összpontosíts, az segít a céljaid elérésében.

A Bak (december 22 – január 19.)

holdfogyatkozás július 27. horoszkóp mantra bak csillagjegyA HOLDFOGYATKOZÁS MANTRÁJA: Nem kell mindent megcsinálnom.
Bak jegyűként tudni rólad, mennyire keményen dolgozol, vállalod a felelősséget sokszor olyasmiért is, amely meghaladja a saját kötelességeidet. Nehezen bízol meg a többiekben, ezért inkább magad akarsz mindent megcsinálni. Mantrád éppen a lazításban, a kiengedésben segít. Ismételgesd minél többször.

A Vízöntő (január 20 – február 18.)

holdfogyatkozás július 27. horoszkóp mantra vízöntő csillagjegyA HOLDFOGYATKOZÁS MANTRÁJA: Az egyediségem az ajándékom.
Vízöntő jegyűként valódi csapatjátékos vagy, aki egyben mindenkinek a barátja is. Nem mindig vállalsz vezetői pozíciót, mert félsz, ha nagyobb a hatalmat kapsz a kezedbe, azzal veszítesz a többiek szimpátiájából. A teljes holdfogyatkozásra kapott mantrád a tehetséged kidomborításában is sokat segíthet.

A Halak (február 19 – március 20.)

holdfogyatkozás július 27. horoszkóp mantra halak csillagjegyA HOLDFOGYATKOZÁS MANTRÁJA: Minden rendben van.
Halak jegyűként gyakran teheted fel a kérdést: miért történik ez mindig velem? Az önsajnálat helyett próbáld meg elhinni, minden úgy jó, ahogyan történik. Próbáld meg elengedni az aggódást, a félelmet, légy kicsit optimistább, és legfőképpen hidd el: minden rendben van – veled.

Gostica

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top