Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 11-12.: Most könnyű lesz szerelembe esni

R. Kövér Balázs, asztrológus | 2018. Augusztus 11.
Talán már érzed is, a szerelmi életedben egyre egyértelműbbé válnak a dolgok. Ez a hatás a hétvégén csak fokozódik, és minden szerelmi helyzetben csak fokozódik a tisztánlátásod. Ez azt jelenti, most könnyű szerelmesnek lenni a megfelelő emberbe. Viszont azt is könnyedén felismered, ha még nem a megfelelő társsal vagy együtt, és könnyedén lecserélheted őt egy sokkal jobbra....

Kos

A szerelem egyszerre kelt benned végtelen nyugalmat és végtelen feszültséget. Nem tudod eldönteni, mitől vagy olyan magabiztos a kapcsolatodban, amikor többek szerint lenne okod az aggodalomra. A szerelmi életedben most az a legfontosabb, hogy ne mások véleményére, hanem a saját érzéseidre hallgass, mert azok igazak.

Bika

A vonzerőd hatalmas lesz a hétvégén, és sokan szerelmesednek beléd, talán úgy is, hogy észre sem veszed ezt a folyamatot. Ha eddig egyedül voltál, érdemes megnyílnod a lehetőségre, hogy megérkezik a szerelem az életedbe. Ha egy párkapcsolaton belül voltál egyedül, akkor előbb ezzel a kapcsolattal kell valamit kezdened.

Ikrek

A mély beszélgetések sokkal fontosabbak a hétvégén, mint eddig gondoltad. Szükséged van rá, hogy a szerelmeddel mély, világmegváltó párbeszédeket folytass, mert csak akkor tudsz igazán szerelmes lenni, ha az elméjébe szeretsz bele a másiknak. Könnyen lehet, most valaki éppen az eszével csavarja el a fejedet.

Rák

Úgy érzed, neked kell a kezedben tartanod a szerelmi életedet, és neked kell irányítanod a kapcsolatodat. Megértem, hogy ezt gondolod, de ideje lenne egy kicsit engedni ebből az elképzelésből. Ideje lenne kicsit átengedned az irányításból a szerelmednek, és egyszerűen hagyni, ő döntsön a neki fontos kérdésekben.

Oroszlán

Meglepődhetsz a hétvége eseményein. Most nem úgy alakul a szerelmi életed, ahogy arra számítasz, és ahogy az logikus lenne. Ha azt hiszed, rád már nem találhat az igaz szerelem, akkor nagyon meg fogsz lepődni. Most az egyik pillanatról a másikra megváltozhat minden, amit eddig a kapcsolatokról gondoltál, vagy tudtál.

Szűz

Úgy érzed, nem jut rád elég figyelem a szerelmedtől, és az állandó rohanás, a hétköznapok bedarálják a kapcsolatotokat? Ha igen, akkor itt az ideje a közös nyaralásnak. Itt az ideje, hogy együtt, kettesben menjetek el valahova. Ha pedig túl vagytok az idei nyaraláson, akkor is menjetek el egy romantikus hétvégi randira együtt!

Valódi szerelmet ígér a csillagjegyeknek ez a hétvége (Thinkstockphotos)

Mérleg

Valaki a legszívesebben mindig melletted lenne, a közeledben legyeskedne. Az is lehet, többen vannak, akik folyton ott akarnak lenni körülötted, és könnyen lehet, a hétvégén válogathatsz a jobbnál jobb randilehetőségek között. Ha pedig pontosan tudod, ki életed szerelme, csak hagynod kell, hogy ő lépjen és kényeztessen.

Skorpió

Jobban át kellene gondolnod a szerelmi döntéseidet a hétvégén. Most hirtelen felindulásból döntenél, de az nem lenne jó döntés. Ahelyett, hogy azonnal válaszolsz egy-egy helyzetben, inkább türelmet és időt kellene kérned – magadtól is. A helyzet sokkal jobb, mint amilyennek első ránézésre gondolod.

Nyilas

Ne felejtsd el, a szerelemhez két ember kell. Nem biztos, hogy most mindenben a másik fél a hibás. A hétvége jó alkalom arra, hogy felismerd a saját felelősségedet, és a saját döntési lehetőségeidet a szerelmi életedben. Érdemes most a kezedbe venned a szerelmi életed döntéseit ahelyett, hogy másokra várnál.

Bak

Szeretnéd, ha a szerelemben mindenki az érdemei alapján kapna párt magának. Szeretnéd, ha a barátnőid, akik jó emberek, és akik megérdemlik a szerelmet, csodálatos társra lelnének. Az az igazság, a barátnőid helyett nem élheted az ő életüket. Neked az a dolgod, hogy elfogadd a döntéseiket.

Vízöntő

A szerelmed több kettesben töltött időre vágyik, amit meg kellene adnod neki. Meg kellene adnod a szerelmednek azt a lehetőséget, hogy végre annyi időt töltsön veled, amennyit csak szeretne. Most minél szorosabbnak érzed a jelenlétét, annál biztosabb lehetsz, hogy gyógyulóban van a kapcsolatotok.

Halak

Eddig talán mindig rosszul választottál, ezért itt az ideje, hogy átgondold a választásaidat. Itt az ideje, hogy tudatosítsd magadban, a legjobb választás az, ha az embereket a viselkedésük szerint ítéled meg. A szavak gyakran megtévesztenek, mert túl szépek, vagy túl szegényesek.

Exit mobile version