Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2020. szeptember 12–13. – Törékeny most az érzelmi harmónia

Ezen a hétvégén nagyon sérülékeny és törékeny a harmónia. A szerelmi horoszkóp szerint valójában csak apróságon múlik, hogy igazán boldog, vagy pedig veszekedős napok várnak rátok...

A második szeptemberi hétvégén törékeny az érzelmi harmónia. Te is, a párod is érzékenyebbek lehettek bizonyos dolgokra, s most különösen fontos, hogy megtaláljátok a közös hangot, s minden programban, döntésben azonos legyen az álláspontotok. A kompromisszum a béke, a boldogság és a szerelem érdekében kikerülhetetlen. Legyél figyelmes a pároddal!

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

A párod egész hétvégén azzal nyaggat, hogy mondd meg, mit tervezel. Lehet, hogy már kitaláltad, de a bolygók szerint folyton „újratervezel”. Ebből a folyamatos változtatásból pedig vita pattanhat ki. Könnyen kivédheted a feszkót, ha visszakérdezel, ő mit szeretne, mire vágyik most a leginkább.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

A világban sok tragédia van, sok katasztrófa zajlik távol és közel. Legalább köztetek ne legyen semmi zűr! Erre kitűnő esélyetek lesz ezen a hétvégén, ha képesek vagytok higgadtan beszélgetni egymással. Egyikőtöknek sem szabad felemelnie a hangját. Ez a hétvégétek sikerének kulcsa…

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ez hétvége számodra a pénz számolgatásáról szól, ami a kedvesedet igencsak idegesítheti. Ő úgy gondolja, hogy nincs akkora vész, mint ahogy te érzed. Téged az ingerelhet, hogy ő képes legyinteni arra, ami téged aggaszt. Ne engedjétek, hogy közétek álljon a pénz!

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

„Borsószem királykisasszony” leszel ezen a hétvégén. Mindenre irtó érzékenyen reagálsz. Úgy érzed, a szerelmed folyton kritizál téged, és nem szeret eléggé. Ebből bármikor perpatvar robbanhat ki. Kérd meg, hogy legyen veled minden korábbinál elnézőbb!

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Majdnem egész hétvégén a munka foglalkoztat. Nyomaszthat, hogy ki jön-megy, hogyan változik a te pozíciód, milyen feladatok várnak rád. Ez pedig teljesen elvisz a jelenből, a párod mellől. Kár lenne a munka miatt elrontanod a hétvége hangulatát. Maradj vele!

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

A gyerekek, vagy gyerekes felnőttek egész hétvégén civakodnak. Semmiképp se bonyolódj ilyesmibe, mert megfertőz az ő rossz rezgésük, és a szerelmed nem érti, hogy mi a bajod. Azt hiheti, hogy vele van problémád. Pedig nem erről van szó…

Törékeny a harmónia ezen a hétvégén a horoszkóp szerint

Törékeny a harmónia ezen a hétvégén a horoszkóp szerint (Fotó: Getty)

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Kisebbfajta pánik törhet rád ezen a szép őszi hétvégén. Olyan durva bolygószembenállások lesznek az égen, amelyek szerint könnyen kiborulhatsz. A kedvesed próbál megnyugtatni. Engedd, hogy kényeztessen! Ha kikosarazod, jogosan megbántódik ő is.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

A hétvége akkor lesz szuper, ha kimozdultok otthonról. A napsütés, a friss levegő minden bajra a legjobb „gyógyszer”. Vigyetek magatokkal plédet, és üljetek ki a fűbe! Ez a romantika kimondottan jót tesz a kapcsolatotoknak, és visszahoz pár szép emléket a nyárból…

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Okosan tennéd, ha most kiengednéd az irányítást a kezedből. A bolygók szerint jobb, ha a szerelmed irányít és dominál. Ha ő dönthet, akkor nemcsak boldog lesz, hanem azt érzi, hogy bízol benne, és rámersz támaszkodni. Ennél nagyobb bók, nem is kell…

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Muszáj úgy bánnod a kedveseddel, mint a hímes tojással. Szinte mindenen képes lesz megsértődni ezen a hétvégén. Vigyázz rá, mert most nagyon törékeny a lelke! És tudd, hogy komoly a tét! Ha nem tudsz kitérni a veszekedés elől, annak akár szakítás is lehet a vége.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ez az őszi napsütés csalóka, mert reggel és este már hűvös van. Ennek ellenére muszáj kimozdulnotok a négy fal közül, de vigyáznotok kell az egészségetekre. Neked különösen fontos, hogy ne betegedj le, mert a bolygók szerint hosszú lenne a felépülésed.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Garantáltan hálás lesz a párod, ha felteszed neki a kérdést, hogy ő mit szeretne ezen a hétvégén csinálni. A te fejedben konkrét ötletek vannak, de sokszor elfelejted megkérdezni, hogy neki milyen gondolatok járnak a fejében. A jókedv előfeltétele a közös hang megtalálása és megtartása. Törekedj erre!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top