Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp augusztus 13–19.: Ezért figyelj most nagyon a pénzedre

A következetesség sokat segíthet, hogy helyrehozd azt a helyzetet, amelybe talán éppen a következetlenséged sodort bele. Most ne a jelen helyzet alapján hozd meg a pénzügyi döntéseidet, hanem tekints előre a jövőbe, és azt az utat válaszd, ami a hosszú távú érdekedet szolgálja. Vigyázz, ne ess csapdába, mert az nem biztos, hogy a legjövedelmezőbb is.

Kos

kos csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Felfigyelhetsz arra, hogy valaki nem mond igazat neked az anyagi helyzetével kapcsolatban. Akár többet, akár kevesebbet mutat a valódi lehetőségeinél, nem szabad szembesítened a hazugsággal. Jegyezd meg, ki nem mond igazat, mert ez később még hasznodra lesz.

Bika

bika csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Pontosan tudod, hogyan lehet a legjobban és a leghatékonyabban elköltened a pénzedet, és pontosan tudod, hogyan élheted a legjobb életedet. Ezt kellene most megtanítanod másoknak, és ebből kellene most előadást tartanod a barátaidnak.

Ikrek

ikrek csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Egy barátnőd szerint túl hivalkodó vagy mostanában, és ideje lenne visszafogottabbra váltanod. Egyáltalán nem biztos, hogy igaza van a barátnődnek. Vajon tényleg hivalkodóan viselkedsz, vagy csak őt zavarja az, amit fel tudsz mutatni a világnak?

Rák

rák csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Emlékszel arra, milyen döntést hoztál meg nagyjából egy hónapja? Ehhez a döntéshez kellene most ragaszkodnod. Nem lenne szabad letérned arról az útról, amelyen elindultál, és amelyen talán még nem jutottál túl messzire. Kitartásra van szükséged a pénzügyekben ezen a héten.

Oroszlán

oroszlán csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Van egy olyan terved, amellyel meg lehetne gazdagodni. A terved valóban jó, de érdemes tudnod, a rövid távú bevételed kevesebb lesz, mint ahogy tervezed, hosszú távon ugyanakkor mégis többre tehetsz szert, mint gondolnád.

Szűz

szűz csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Az idő pénz, és ezt most meg is tapasztalhatod. Rájöhetsz, hogyan tudod könnyedén pénzre váltani az idődet, és azt is észreveheted, milyen sokszor költötted arra a pénzedet, hogy időt teremts magadnak valamilyen módon.

heti pénzhoroszkóp 2018. augusztus 13-19.

Ezen a héten nagyon fontos, hogy vigyázz a pénzedre (Thinkstockphotos)

Mérleg

mérleg csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Egy barátnődnek szüksége van a segítségedre, arra, hogy kisegítsd a nehéz pénzügyi helyzetéből. Ebben a helyzetben nem lesz elég, ha tanácsot adsz, ennél most komolyabb segítség kell. Oszd meg a barátnőddel azt, amit csak lehet.

Skorpió

skorpió csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.El kellene engedned a pénztől való félelmedet. Talán azt gondolod, a pénz csak rossz lehet, és talán azt gondolod, akinek pénze van, az nem lehet jó ember. Ezek a gondolatok azonban meglátszanak a pénzügyi helyzetedben is.

Nyilas

nyilas csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Annyira sokféleképpen értékelheted a pénzügyi helyzetedet. Ha megkérdezed a környezetedet, ők azt fogják mondani, minden rendben van. Ha a belső hangodra hallgatsz, észreveheted, van néhány helyzet, amelyen megéri javítani és módosítani.

Bak

bak csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.A türelem most könnyedén forintosítható az életedben. Ha a kapkodás helyett türelmesen vársz és hallgatsz akkor, amikor a legszívesebben megszólalnál, igen sokat kereshetsz. Ne kapkodj, várj a sorodra, és mindent megkapsz, amire vágysz.

Vízöntő

vízöntő csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Az irigység természetes emberi érzelem. Nem meglepő, ha valaki irigyli, amid van. Neked azonban nem kell az irigykedőkkel foglalkoznod, hisz ha neked kevesebbed lenne, majd mástól irigyelnék ugyanazt.

Halak

halak csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Ha folyton azt figyeled, mit tesznek mások, sohasem léphetsz egyről a kettőre. Most ahelyett, hogy másokat figyelnél, érdemes önmagadat, a saját belsődet figyelned, és érdemes meghoznod egy régóta halogatott döntést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top