Horoszkóp

Vércsoportod különleges információt árul el a személyiségedről

Tudtad, hogy egy Japánban végzett kutatás szerint a vércsoportod a személyiségedről is árulkodik? Vagyis ez az egyszerűnek tűnő adat többet mesél rólad, a tulajdonságaidról, mint sejtenéd. Sőt, ebből az igazán izgalmas összeállításból az is kiderül, melyik másik vércsoporttal találod meg a közös hangot a leginkább. Nos, mi a vércsoportod? És milyen izgalmas információkat tudhatsz meg ezúttal?

Ezt árulja el személyiségedről, ha A típusú (A+ és A-) a vércsoportod

Együttműködő, érzékeny, intelligens és szenvedélyes személyiségtípus lehetsz, ha a vércsoportod „A”. Másrészt a túl sok stressz jobban megviselheti és gyengíti az immunrendszeredet, mint a többi vércsoportba tartozókét. Kiváló vezetői adottságokkal rendelkezel, viszont stresszhelyzetben nem biztos, hogy az optimális megoldás mellett döntesz. Talán éppen ezért is inkább támogatói munkakörökben érzed magad a legotthonosabban. Fontos számodra a többiek véleménye, és az is, hogy jó kapcsolatokat köss, igazi csapatjátékos vagy.

Ezt tudhatod meg magadról, ha B típusú (B+, B-) a vércsoportod

Ha B-típusú a vércsoportod, alapvetően a kiegyensúlyozottság jellemez téged. Empatikus, megértő ember vagy, így sosem okoz gondot, hogy mások nézeteit, gondjait, gondolkodását elfogadd. Amikor szükséges, képes vagy gyors döntéseket is hozni, a céljaidat szem előtt tartod, és minden tőled telhetőt megteszel, hogy megvalósíthasd azokat. Akkor sem adod fel, amikor elérhetetlennek tűnik a vágyad. Hajalmos lehetsz a távolságtartásra, ilyenkor sokan ridegnek gondolnak téged, pedig csak némi magányra vágysz.

vércsoport személyiség

Izgalmas részleteket árul el személyiségedről a vércsoportod (Thinkstockphotos)

Ez árulja el rólad AB típusú (AB+, AB-) vércsoportod

Nagyon kedves típus lehetsz, nem mellesleg kitűnő a stílusérzéked. Szereted, de sosem majmolod a divatot, színesen, változatosan öltözködsz. Népszerű ember vagy, sokan kedvelnek téged. Inkább a nagyobb feladatokra koncentrálsz, az apróságokon talán sosem rágod magad. Vércsoportod az egyik legritkább, a népesség 2 -5 százaléka tartozik ide. Úgy tartják rólad, te sosem unatkozol, de melletted sem unatkoznak a többiek.

Ezt árulja el személyiségedről nulla típusú (nulla+, nulla-) vércsoportod

Ha nulla típusú a vércsoportod, hajlamos lehetsz magadba zárkózni. Sokan talán nem is annyira véletlenül gondolnak téged magányos farkasnak. Született vezető vagy bámulatos intuícióval megáldva, rendkívül jó a problémamegoldó képességed, mindig összeszedett vagy, önállóan és merészen gondolkozol. Néha úgy tűnik, hajlamos lehetsz másoktól függeni, mert a többiek kedvéért inkább lemondasz a saját igényeidről. A stresszt ugyanakkor mindenki másnál jobban kezeled.

vércsoport személyiség

Sok mindent árul el rólad a vércsoportod (Thinkstockphotos)

Így illenek egymáshoz a vércsoportok

  • Az A vércsoport leginkább az A és AB vércsoportokkal kompatibilis
  • a B vércsoport a B és AB vércsoportokkal illik össze a leginkább
  • az AB vércsoport az AB az A, a B és a nulla vércsoporttal kompatibilis, míg
  • a nulla vércsoport a nulla és az AB vércsoportokkal találja meg a közös hangot.

Boldsky

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top