Horoszkóp

Ismét Magyarországon a világhírű angyallátó, Lorna Byrne

Ismét hazánkban érkezik a csodálatra méltó angyallátó bestselleríró, Lorna Byrne. Március végén ráadásul két előadást is tart az angyalokról, Budapesten és Debrecenben. Az előadást követően Lorna minden résztvevőt angyali áldásban részesít. Ne maradj le a különleges lehetőségről!

Az Angyalok nyelvén című könyv írója, a több mint 50 országban sikerszerzőnek számító Lorna Byrne március végén legújabb könyvének itteni megjelenése alkalmából látogat Magyarországra. A spirituális írónő hazai előadásait övező hatalmas érdeklődés miatt 2019-ben két helyszínen is várja olvasóit, akiket az előadást követően egyenként áldásban részesít. A szív imái turné március 29-én Budapestre, március 31-én pedig Debrecenbe érkezik.

Lorna Byrne előadások 2019 Budapest Debrecen

Lorna Byrne (fotó: Alënushka Kremer)

Lorna Byrne ismét Magyarországon

Lorna Byrne szegény család gyermekeként jött világra Dublinban, 1955-ben. Látta az angyalokat és kommunikált velük, mielőtt egyáltalán még beszélni tudott volna. Fizikai valójukban látja őket a mai napig is, olyan tisztán, mintha előtte állnának. Lorna története révén betekintést nyerhetünk az angyali segítségbe, melyben részesülünk mindig, minden pillanatban. Ahogy ő fogalmaz: „Csak kérni kell, ennyi az egész!”

A népszerű Angyalok nyelvén szerzője legújabb műve, a magyarul március 18-án megjelenő A szív imái az imádságokról, az angyalokkal való személyes kapcsolatokról szól, hiszen az írónő szerint az ima a leghatalmasabb erők közé tartozik ezen a földön. „Amikor imádkozunk, a lelkünk, az energiáink összeköttetést teremtenek Istennel, ez pedig hozzásegíthet lelki békénk megteremtéséhez, reményt, erőt és bátorságot meríthetünk belőle. Az imádságok, amelyeket ebben a könyvben olvashatsz, közvetlenül Istentől származnak. Nem egyet közülük az angyalok közvetítésével vetettem papírra.”

Lorna Byrne előadások 2019 Budapest Debrecen

Lorna Byrne: A szív imái

Lorna mindenkit áldásban részesít

Mindkét magyarországi előadását követően Lorna Byrne megáldja és egyesével megöleli a hallgatóit. Az előadásokra jegyeket korlátozott számban kizárólag a OneTicket értékesítési pontjain vásárolhatsz. Minden további információt megtalálsz az Angyalok nyelvén weboldalon, valamint a Facebookon. Ne maradj le a különleges lehetőségről. Élőben látni Lornát és találkozni vele különleges, feledhetetlen élmény.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top