Horoszkóp

3 csillagjegy, akinek nem lesz könnyű a Kos hava

Március 20-ával beköszöntött a Kos hava, aminek erőteljes energiái mindannyiunkat befolyásolnak. Ezt a 3 csillagjegyet pedig sajnos nem feltétlenül a jó irányba. Megijedniük nem kell, felkészülniük viszont annál inkább!

1. Bika

A Bika megérzései és pszichikus energiái felerősödnek a Kos havában. Ez még jót is jelenthet, de egy dologra nem árt felkészülnie: lehet, hogy most olyan dolgokat is meglát majd, amik elől eddig elzárkózott, és nem feltétlenül fog nekik örülni.

2. Szűz

A Kos energiái segítenek a Szűznek, hogy minden teendőjével végezzen, de a hangulata nem biztos, hogy a topon lesz. Ez az időszak sok búcsút és változást is jelent, ami nem megy egykönnyen a Szűznek, és akkor is megviseli, ha hosszú távon a javát szolgálja.

3. Bak

A Bak ne lepődjön meg, ha újabban nincs kedve elhagyni a lakást. Most úgy érzi, az otthonára kell koncentrálnia, a környezetére, a családjára, önmagára. Érzelgősebb, ugyanakkor hatékonyabb is lehet.

elitedaily

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top