Horoszkóp

11 dolog, amit tudnod kell a Szűz csillagjegy szülöttjeiről

Mitől lesz dühös, és hogyan viselkedik másokkal adott szituációkban?

Bouvet, a Caféblog bloggere úgy döntött, hogy annyi horoszkópos bejegyzése volt , szétbontja őket, és megmutatja egy-egy bejegyzésben egy adott csillagjegy – szerinte – legjellemzőbb tulajdonságait.

A Szűz vajon hogyan viselkedik, ha hideg van?

Fázik. Új sapkát vásárol. Új csizmát vásárol. Csinos. Trendi. Boldog.

Mit tesz egy Szűz, ha útját keresztezi egy nagy hegy, és neki a hegy mögött van dolga?

Én innen egy tapodtat sem mozdulok! Majd a Kos szépen átkel a többiekkel a hegyen, én itt megvárom, míg visszajöttök értem egy helikopterrel. Vagy valamivel. Én tök jól elvagyok itt is, nem vagyok kíváncsi a hegy túloldalára.

Mi a legaranyosabb tulajdonsága egy Szűznek?

Annyira tud valamire koncentrálni, hogy közben kidugja a nyelvét, ritka bamba arckifejezést vág, és majd megfeszül, hogy jól teljesítsen.

Mennyire gonosz csillagjegy a Szűz?

Szeretik látni, ha körülöttük forog a világ, de picit lusták, hogy tegyenek is ezért. Így néha apró szurkálások képében tudnak gonoszkodni, furkálni, mások háta mögött mindig egy picit előrébb jutni úgy, hogy a bizonyos másokat egy picit mindig bemártják. Zömmel nem járnak sikerrel, mert közben annyira erős lelkiismeret-furdalást éreznek, hogy pillanatokon belül már azon ügyködnek, hogyan hozzák helyre, amit elbaltáztak.

Mitől lesz egy Szűz úgy igazán dühös?

Pedáns, takarításmániás, viszont lusta. A legminibb porszemet is észreveszi a sarokban, de ahelyett, hogy hozná a partvist, és levadászná a betolakodót, hívja a párját, gyerekét, szülőjét, szomszédját, hogy menten-azonnal segítsen neki. Mindenkitől elvárja a precizitást, éppen ezért a hanyagság és a trehányság a végletekig kiborítja.

További jellemzést Bouvet Caféblog oldalán olvashattok. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top