Horoszkóp

Ha még csak most mentek pihenni: így nyaralnak a különböző csillagjegyek szülöttei

Mázli, az Illúzió Caféblog szerzője összeszedte, ki hogyan szeret nyaralni.

Kos

Igazi spontán arc vagy, nem szeretsz előre tervezni, rugalmasan fogadod az élet kínálta lehetőségeket. Nincs forgatókönyved, és nem igazán érdekel, mit kellene „kötelezően” megnézni egy-egy országban, ahol tartózkodsz. Te vagy az, akinek kitalálták a last minute utakat, mert bevágod a cuccaidat egy hátizsákba, és már mész is, nem agyalod túl.

Bika

Legszívesebben egy eldugott kis szigeten, pálmafák árnyékában ejtőznéd végig a nyaralást. Romantikus nyaralásra vágysz, kettesben a szerelmeddel. Távol a turistáktól és a zsivajtól. A magány, az elvonulás tölt fel téged egészen és hosszú távra. Kerüld az olyan helyeket, amelyeket mások is népszerűnek tartanak, vagy ha odatévedsz, keresd meg az eldugottabb részeit, ettől leszel igazán békében a világgal és magaddal.

Ikrek

Nagyon szívesen pihensz a nyaralás alatt, de szereted, ha vannak benne aktív szakaszok is. Ezért este különösen szeretsz bulis helyekre látogatni vagy bejárni a város történelmi negyedét. A színes, változatos programok híve vagy, ezért ilyen helyekre tervezz. Izgalmas lehet számodra Róma vagy Ibiza.

Rák

Abszolút neked találták ki az all inclusive nyaralásokat. Te szeretsz lecuccolni a szállodában, és el sem hagyod a környékét. Ezért olyat érdemes választanod, ahol minden megtalálható, amire csak vágysz. Hatalmas medencék, tenger és teljes kényelem. Még akkor is családbarát helyre vágysz, ha nincsenek gyerekeid, mert te egy családcentrikus ember vagy. Szeretsz gondoskodni szeretteidről, barátaidról. Ezért legszívesebben velük mész nyaralni is.

A további csillagjegyek jellemzéséért kattints az Illúzió Caféblogra! 

(Kiemelt kép: illusztráció, iStock)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top