Horoszkóp

Októberben ezek a csillagjegyek legszerencsésebb napjai

Októberben is lesznek igazán szerencsés időpontok. A legfontosabb dátumokat összegyűjtöttük, így máris feljegyezheted, mely napokon számíthatsz kivételesen sikeres és szerencsés napokra. A különleges horoszkópból keresd ki a csillagjegyedet, és csak kattints.

A horoszkóp ebben a hónapban is megmutatja, melyik napokon számíthatsz igazán kedvező fordulatokra, és melyek azok az időpontok, amikor jobb az óvatosság, a körültekintés. Október legszerencsésebb napjain valójában bármi jó megtörténhet. Ugyan csupán négy ilyen jeles napot határoz meg a horoszkóp, de talán éppen ezért is érdemes minél inkább a kezedbe venni a sorsodat, és kihasználni a kedvező lehetőségeket. Ezek a napok a legalkalmasabbak, ha szerelemre, a fizetésemelésre, új munkahelyre vágysz, de a vállalkozásodban, a karrieredben is nagyot léphetsz előre, vagyis valójában bármire használhatod, ami a leginkább aktuális most az életedben.

Október legszerencsésebb napjait

nagyon egyszerűen megtudhatod. Ehhez csupán görgess picit lejjebb az oldalon, majd kattints a csillagjegyedre, és feltárul egy másik kép, amely a hónap legszuperebb időpontjait rejti. A dátumokat érdemes máris bejegyezni a naptáradba, nehogy megfeledkezz róluk később. Néhány csillagjegy esetében október első fele kínálja a legjobb lehetőségeket, másoknál szinte minden hétre jut egy-egy szerencsés fordulatot jelző nap.

Ismerd meg október legszerencsésebb napjait (iStock)

A szerencsés napok mellett kedvezőtlenek is lesznek októberben

A legjobb napok mellett sajnos kedvezőtlenebb dátumokra is számítanod kell, amelyeket szintén megismerheted a csillagjegyedre kattintva. Ezeken a napokon legyél körültekintőbb, óvatosabb, megfontoltabb, mint máskor. A kedvezőtlen napok nem feltétlenül járnak balszerencsével, de ezeken a napokon nem igazán várhatsz szerencsés fordulatokat. Ugyanakkor jól teszed, ha óvatosabban közlekedsz, hiszen a baleset veszélye is fennállhat. Szerencsére ezekből a napokból is mindössze négy akad a hónapban, így valójában könnyen átvészelheted a megpróbáltatásokat. Lényeg, hogy tudd, mikor legyél figyelmesebb, türelmesebb magaddal és persze másokkal is.

A legszerencsésebb napokon természetesen csupa jóra számíthatsz a párkapcsolatodban, a szerelemben, de ugyanígy a karrieredben, a munkádban is. Az is lehetséges, hogy csupán felhőtlenül jó lesz a kedved ezeken a napokon. Természetesen októberben is keresheted Fortuna asszony kegyeit, mert – ki tudja – talán épp a legszerencsésebb napokon nyersz nagyobb összeget. Szóval, csak bátran legyél ezeken a napokon a saját szerencséd kovácsa. Érdemes élni a lehetőségekkel, érdemes feljegyezni a legfontosabb dátumokat.

Csodálatosan szép októberi napokat, számtalan örömet, boldogságot és nagyon sok szerencsét kívánunk!

(fotók: iStock)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top