Horoszkóp

Ilyen ház illik hozzád a csillagjegyed szerint!

Nézzük meg, hol illene élniük a különböző csillagjegyű embereknek!

Ahány ház, annyi szokás – mondják. Ehhez hozzátehetnénk: ahány csillagjegy, annyi ház. És bár persze ez nincs így, elvégre nem élhet mindenki a horoszkópjához passzoló otthonban, azért nézzük meg, ideális esetben mi illene hozzánk.

Kos

Legyen modern, legyen praktikus, legyen igazán kihívó az az otthon, hogy megmutassa, lakója modern, mai, céltudatos és sikeres ember.

Forrás: Deluxe Caféblog

Bika

Legyen természetközeli, legyen otthonos, legyen benne sok-sok szeretet, meghittség, ahol elsődleges szempont, hogy egy bika nagyon jól érezze magát és öröm legyen számára hazatérni. Lehetőleg legyen sok munka is a ház körül, hogy kellőképp szépítgethesse az otthonát, és mindig legyen valami, amin elpiszmoghat szabadidejében.

Forrás: Deluxe Caféblog

Ikrek

Fiatalos, vidám társasházi lakás dukál az ikreknek, akiknek lételeme a társasági élet, akik imádják az életük minden pillanatát, és nagyon szeretnek tartozni valahová. Olyan szomszédokkal, akikhez át lehet ugrani este egy teraszos borozgatásra, vagy akikkel vasárnaponként sütit cserélhetnek.

Forrás: Deluxe Caféblog

Rák

Családias, lehetőleg több generációs otthon illik egy rák szülötthöz, ahol össze tudja fogni a családját, és csak úgy lüktet az élet. Egy óriási nappalival, ahol összegyűlik a család, és nagyokat beszélget, egy szuper konyhával és étkezővel, ahol meg lehet ejteni a nagy, közös, családi étkezéseket, ünnepeket. Nem is kell, hogy legyen apropója az ünneplésnek, egy rák számára minden nap ünnepnap, amit a családja körében tölt.

Forrás: Deluxe Caféblog

Oroszlán

Legyen övé az a ház, az a kert, az a kilátás, az a kényelem, aminek mindenki csodájára jár. Amellyel igenis lehet büszkélkedni, mert az oroszlánok számára nagyon fontos ez a fajta visszacsatolás. Ez csoda szép otthon számukra szerelem, első látásra.

Forrás: Deluxe Caféblog

Szűz

A szűz amellett, hogy igazán céltudatos, karrierista és sikerre született, még roppant családcentrikus is. Éppen ezért otthona legyen egyszerre kényelmes, nem mellesleg olyan ház, amely láttán a külső szemlélő is csak ennyit tud mondani: „ez aztán az otthon!”.

Forrás: Deluxe Caféblog

Ha a másik 6 csillagjegy ideális otthonára is kíváncsi vagy, olvasd el a Deluxe Caféblog posztját!

Kiemelt kép: iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top