Horoszkóp

Mit látsz a rajzon? Fontos üzenetet árul el

Ez az elsőre nagyon egyszerűnek tűnő rajz, nem is annyira egyszerű. Pillants rá, ne nézd túl hosszan, és amit elsőre észreveszel, a jelenlegi élethelyzetedről árulkodik. Olvasd el a rád vonatkozó üzenetet, és a tanácsokat is érdemes megfogadnod. Szóval, mit látsz a képen?

Ez a rajz nem más, mint egy optikai illúzió. Nem csupán azt látod, amit valójában takar. Kétféle, egészen eltérő rajz villanhat fel a szemed előtt attól függően, hogy agyad hogyan érzékeli a látottakat. Ugyanakkor ez a kép egyben személyiségteszt is, amely a jelenlegi élethelyzetedhez ad útmutatót, tanácsot. Mit fedezel fel elsőként a rajzon? És vajon mit árul el rólad? A válaszokat a kép alatt találod.

Mit látsz a rajzon? Ezt árulja el a jelenlegi élethelyzetedről

1. Ha a falu képe rajzolódik ki madarakkal, fákkal, kunyhókkal, kerítéssel

A rajz ebben az esetben azt jelenti, hogy önálló és független a személyiséged. Ez a szabadság ugyanakkor előnyökkel és hátrányokkal is járhat.

A szabadság hátránya

Te vagy a hajó, az életed pedig a tenger. A tengert nem irányíthatod, kézben tartani sem tudod, a folyton mozgó víz nem nyújt biztonságot és stabilitást. A tiltott és a megengedett között húzódó határokat nem ismered fel. A határok feszegetése konfliktusokkal, szakítással, válással járhat. A legtöbben nem értik a szabadságban rejlő bölcsességet, ezért a szabad lélek gyakran magányos. A világnak ugyanakkor óriási szüksége van rád.

A szabadság előnye

Igazi egyéniség vagy, elképesztő tehetséggel rendelkezel. Érdekesnek és vonzónak tartanak az emberek, sokan szeretnek a közeledben lenni. Szívesen segítesz, szívesen hallgatsz meg másokat. Kivételes személyiséggel rendelkezel, pontosan tudod, mit szeretnél megvalósítani az életedben. Kezelni tudod a problémákat, a nehézségeket, hiszel önmagadban.

2. Ha elefántot látsz a rajzon

Az elefánt alakja azt jelentheti számodra, hogy a jelen helyzetedben támogatásra, védelemre van szükséged. Olyasvalakit keresel az életedben, aki épp úgy takar be és védelmez, ahogyan a rajzon az elefánt a kunyhókat vigyázza. Bizonytalannak érzed most az életed, ezért vágyhatsz oly erősen a biztonságra.

Kedves, őszinte és nyílt, alázatos és szerény, nagylelkű típus vagy. Sajnos nehezebb időszakot élhetsz meg mostanában. A belső hang, a megérzésed azt sugallja, indulj el most, tedd meg a szükséges lépéseket. Rázd meg magad, a sötét gondolatokat mielőbb verd ki a fejedből. Kezdj el alkotni, teremteni, mosolyogj minél többet, mondd ki, ami igazán bánt, kacagj és szeress szívből, bocsásd meg, amit ellened vétettek. Az elefánt éppen arra figyelmeztet, hogy ne félj megtenni a boldog élet felé vezető lépéseket.

(via great picture)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top