Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek utálják legjobban a változásokat

A legmakacsabb csillagjegyek megőrülnek, ha valami megváltozik körülöttük.

Vannak, akik nem szeretik a változásokat. Utálják, ha a környezetükben, a munkájukban vagy a körülöttük lévő embereknél valami nem úgy lesz, mint korábban volt. Ha te is ilyen vagy, könnyen lehet, hogy egy makacs csillagjegybe tartozol.

1.       Bika

Bár a Bikák tudják, hogy nem képesek mindent kontrollálni, ez nem azt jelenti, hogy bele is nyugszanak ebbe. Makacs emberek, és úgy vélik, ha már be kell következnie egy változásnak, nem lehetne csak kis lépésekben? Nem fejezik ki direkt módon, hogy nem szeretik a változást, de az az igazság, hogy nagyon kiborítja őket.

Megőrülnek egy költözéstől Fotó: Istockphoto

2.       Vízöntő

Vannak bizonyos változások, amelyeket szeretnek a Vízöntők, a legújabb technológiákkal, a haladással nincs bajuk. Ám ha káoszból jön a változás vagy negatív hatásai vannak, az rendesen felidegesíti őket. Ők lesznek az elsők a bolt előtti sorban, ha egy új telefont dobnak a piacra, de csak azért nem fognak jobb környékre költözni, mert lenne rá pénzük.

3.       Mérleg

A Mérlegek számára a változás kifejezetten rémisztő, mert sok olyan következménnyel járhat – viták, konfrontációk, diszharmónia –, amiket a Mérlegek nem szeretnek. E csillagjegy szülöttei nincsenek mindig meggyőződve, hogy a változásokkal jobb lesz, illetve hogy képesek lesznek kezelni a változások hatásait.

4.       Szűz

A Szűz jegyűek tisztában vannak azzal, hogy a változás elkerülhetetlen, és nagyra értékelik azt, amit tanulhatnak belőle. A probléma ott van, hogy elemezni kezdik, mi okozhatta a változást, megvizsgálják a következményeit és azt, hogy kerülhették volna el.

5.       Bak

A Bak szereti, ha a dolgok rendben vannak, és szabályozottak. A változás nem ilyen; rendetlen, véletlenszerű és bonyolult, és ez a Baknak sok nehézséget okoz. Ha történik valami katasztrofális, például egy földrengés, és változásra kényszerítik őket, úgy érzik, hogy minden kezelhetetlen, és valószínűleg nem is tudják, mit kell tenni. A Bakok meg akarják menteni a helyzetet, de nem mindig képesek erre, ha változás történik.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top