Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a kapcsolatuk vesztesei

Pár csillagjegy többet szenved a párkapcsolatokban, mint mások.

Nem mindenki működik jól párkapcsolatban. Fontos a jó kommunikáció, az odafigyelés a partnerre, és kell tudni kompromisszumokat kötni.  Vannak olyan állatövi jegyek, akik rosszul viselkednek a kapcsolatokban. Őket mutatjuk most be:

Ikrek

Nem arról van szó, hogy az Ikrek elkötelezettség-fóbiában szenvednek, csupán gyakrabban gondolják meg magukat. Nem akarnak valamihez kötődni, ha valaki érdekesebb jön. Jók a kapcsolatokban, főleg, ha egyszerre több is van.

Számukra a problémát az exkluzív, két ember között örökre megkötött kötelezettségvállalás jelenti. Az Ikreket nehéz magadhoz láncolni, akkor is, ha gyűrűt viselnek az ujjukon és régóta vannak a kapcsolatban: egyik reggel ébredhetnek úgy, hogy másra vágynak.

Sok munka van egy szerelemben (Fotó: iStock)

Nyilas

A Nyilas elképesztő a kapcsolat kezdeti időszakában: fényes, vicces és csupa móka. De amikor a kapcsolat kihívásokkal teli részéhez értek, az már nem izgatja annyira őt, hogy aktivizálja magát. Ha úgy tűnik, hogy a dolgok túlságosan bonyolultak, és ha a Nyilas nem kapja meg a szabadságát, akkor kiszabadul  a kapcsolatból. Nem akarnak unatkozni, és azt sem akarják kimondani, hogy a kapcsolat kedvéért olyan dolgokat kell tenniük, amelyeket nem élveznek.

Kos

Hogy miért szenvednek a Kosok a kapcsolataikban? Mert néha leveszítik a fejüket és hatalmas hisztivel reagálnak, ha nem járhatják a saját útjukat. Igen, a Kos szórakoztató, kalandos és nagyon szórakoztató, de vannak olyan esetek is, amikor teljesen kiakadnak és úgy viselkednek, mint a vásott kölykök.

Az egyik pillanatban nagyon impulzívak, a másikban teljesen érzelmesek – néha egy pillanaton belül is váltakoznak az érzéseik. A Kos sokat adhat, de egy kapcsolatban lenni velük néha azt jelenti, hogy a szülője vagy – ezt pedig senki nem akarja.

Bika

Amikor a Bika hoz egy döntést, élete végéig ragaszkodik hozzá. Nagyszerű, hogy tudnak dönteni, de ez ugyanakkor hihetetlenül makaccsá is teszi őket. Nem vonulnak vissza, nem kötnek kompromisszumot, és ha ezzel valami bajod van, távozhatsz.

Lehetetlen kapcsolatban lenni valakivel, aki úgy gondolja, hogy soha nem téved, és soha nem próbálja meg a másik szempontjait figyelembe venni. Ha a kapcsolatodban nincs középút, akkor ez általában nem túl egészséges.

Halak

Néha a Halak jegyűek azt képzelik, hogy nem érdemlik meg a boldog és egészséges párkapcsolatot. Amikor ez megtörténik, elkezdődik a kapcsolat felmorzsolódása, ami a végét is jelentheti. Bár a Halak jók a második esély megszerzésében, a társuk nem biztos, és vannak, akik nem akarnak részt venni a kapcsolat széttörésében, újraépítésében, majd ismételt erodálásában.

A legfőbb probléma az, hogy a Halak valójában hisz a szerelemben és az elkötelezettségben, csak azt is el kell hinniük, hogy érdemesek rá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top