nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akiknek a legjobb egyedül

Csillagjegyek, akiknek a legjobb egyedül

Mit gondolsz az egyedüllétről? Vagy te azok közé tartozol, aki nem tud párkapcsolat nélkül élni? Vannak csillagjegyek, amelyek szülöttei nem esnek kétségbe, ha nincs párjuk, sőt, kimondottan jól elvannak egyedül. Lássuk, kik ők!

Ikrek

Az Ikrek jegyűek sokkal boldogabbak egyedül, láthatja bárki, aki ismerő őket. Ez nem azt jelenti, hogy egy Ikrek-pasi nem szereti a párkapcsolatot, inkább csak jobban érzi magát a hétköznapibb és függetlenebb helyzetekben; olyanban, amelyben minél kevesebb a bonyodalom.

Az Ikrek egyszerre forró és hűvös csillagjegy, ő az, aki egyik nap halálosan szerelmes, másik nap egy kis térre vágyik – sosem tudod, mit várhatsz. Még a döntés is nehéz neki, szívesebben felelős csak a saját boldogságáért, mint egy egész kapcsolatért.

Szűz

A Szűz nagyon válogatós a kapcsolatokban. Ismered azt, amikor a fejedben már összeáll egy kép, de lerajzolva szörnyen néz ki? Ahelyett, hogy azt mondaná, „nos, ez elég jó”, a Szűz addig és addig rajzolja újra, amíg tökéletes nem lesz.

Vannak, akik egyedül boldogabbak (Fotó: Pexels.com)

Ez a viselkedés a kapcsolataira is igaz. A Szűz ugyanis inkább marad szingli, mintsem olyasvalakivel randizzon, akiben nem 110 százalékig biztos. És azért, mert egyedül él, még nem azt jelenti, hogy nem boldog.

Nyilas

A Nyilas nem aggódik a randik vagy egy kapcsolat miatt, amíg lazán tudja kezelni a helyzetet. Ez nem azt jelenti, hogy mindent kontrollálni akar, de tudd, hogy egy Nyilas pasi mindig tudja, merre van a vészkijárat, ha egy kapcsolat kezd túl komolyra fordulni.

Mivel a Nyilas valójában még nincs érzelmileg készen a komoly kapcsolatokra, ő az egyik állatövi jegy, amely egyedülállóként sokkal boldogabb. Ha a Nyilasnak kétségei támadnak a kapcsolatában, inkább választja az egyedüllétet.

Vízöntő

A Vízöntők sokkal boldogabbak egyedül, mint kapcsolatban, mert jobban szeretik a függetlenséget. Persze, jól érzi magát másokkal, de szüksége van szabadságra is. Egy Vízöntő férfi, ha közelségre vágyik, elmegy a családjához, barátaihoz.

A Vízöntő értékeli az „énidőt” és már attól boldog, hogy elkészítheti a saját ütemtervét. Ha kapcsolatban él, igyekszik jó partner lenni és nem akar önzőnek tűnni, amikor mégis némi magányra vágyik. Egyedülállóként viszont bármit megtehet anélkül, hogy úgy érezné, valaki függ tőle, ez pedig boldogsággal tölti el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top